Teller

maandag 6 augustus 2012

06-08-2012

Goedemorgen. Het is nu droog buiten maar of dat zo zal blijven? Ik hoop van wel.

Frekie

7 opmerkingen:

  1. Mogguh lui!

    Ja, ja, de normale routines vallen weer op hun plaatsven dus weer even tijd voor koffie en 'tPeerd op deze maandagmorgen. Mail al weer afgewerkt, vandaag ook maar wat technische dingen doen.

    Maak er wat moois van!
    JP

    BeantwoordenVerwijderen
  2. goedenmiddag....

    vanavond weer een verjaardag, dit keer ma, ook een leeuw dus....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Blommekind & Co, gefeliciteerd en veel plezier!
    JP

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goedeavond Menterwolmers rustig hier. Waarschijnlijk allemaal op vakantie. Weten we natuurlijk niet want het is niet slim om op het internet te zetten dat je op vakantie bent. Boeven weten dan dat je er niet bent en roven je huis leeg. Althans volgens de politie. Wil het even hebben over de bejaarden in Blijham. Was vanavond op RTVnoord. Bejaarden in Blijham moeten allemaal hun scootmobiel bij de scootmobielpoulemanager inleveren. Het is crisis en er is geen geld meer voor die bejaarden die nog geen scootmobiel hebben en er toch eentje willen hebben. Hebben ze in Blijham iets op gevonden. Ze hebben een scootmobielpoulemanager in dienst genomen. (kosten 75000 euro bruto). Deze mijnheer/mevrouw gaat de scootmobielpoule beheren. Iedereen die reeds een scootmobiel heeft moet dat ding inleveren bij de scootmobielpoulemanager ( verzekering uiteraard wel zelf blijven doorbetalen want het ding staat tenslotte op persoonsnaam en is toch al afgesloten). De scootmobielpoulemanager gaat kijken wie wanneer er op een scootmobiel mag gaan rijden want de bejaarden in Blijham kunnen dat zelf niet meer handelen. Uiteraard tegen betaling, want het zijn dure tijden. Maar daar staat tegenover dat je wel op een scootmobiel rijdt die het altijd doet en dat je bij storing verzekerd bent dat je wordt opgehaald en niet ergens met een lege accu ergens op het Oost Groningere platte land staat te blauwbekken. Is ook weer zo. Bejaarden die graag even willen scootmobielen dienen een verzoek in te dienen om welk dagdeel het gaat en de scootmobielpoulemanager gaat dat dan regelen. Voor bejaarden die nog nooit op een scootmobiel hebben gereden wordt eerst een cursus gegeven die de bejaarde uiteraard zelf moet betalen (automatische incasso anders vergeten ze te betalen). De directrice verwacht er veel van en de bejaarden (zonder scootmobiel) zijn razend enthousiast en vinden het een geweldig idee. De wethouder apetrots want er is weer een baan bij gekomen waar we nog veel over zullen horen in de toekomst. Let op de scootmobielpoulemanager gaat het helemaal worden in 2012. TOM

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja wij Nederlanders zijn vindingrijk, alleen jammer dat er straks deukjes in krasjes in de scootmobiel komen, waar de oorspronkelijke eigenaar geen weet van weet. Maar een kniesoor die daar oplet. Je kan ook niet alles hebben!

    BeantwoordenVerwijderen