Teller

zaterdag 25 augustus 2012

25082012

Ik was laat thuis, dus een vroege opening van het Peerd in het kader van een uitslaap poging.

10 opmerkingen:

  1. Ja ook een goedemorgen toegewenst. Wordt er in Zuidbroek vandaag ook oud papier opgehaald?
    k'Vind het altijd jammer dat het nat word,want dat betekend minder inkomsten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen.

    Ophalen van oud papier staat wel op de agenda voor vandaag, net als de chemo kar.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen Menterwolmers, We maken vandaag een uitstapje naar de landelijke politiek want wij in Menterwolde leven natuurlijk niet op een eiland. Ook wij doen mee hier in het peerd en ook voor ons is de verkiezingsstrijd is nu officieel begonnen en mijnheer Wientjes van de werkgevers heeft zich als 1 van de eerste gemeld. Citaat: Roemer is en aardige vent maar het programma van de SP is een drama voor het land. Zeg ik niet maar mijnheer Wientjes. Kan het nog beroerder dan. Ja mensen het kan nog veel beroerder, komt allemaal door de SP volgens Wientjes. Het heeft gevolgen voor de export en de vennootschap belasting wanneer er massaal op de SP wordt gestemd. Interessant. Vraagje: Hoeveel bedrijven in Nederland betalen eigenlijk vennootschap belasting. Het zou consequenties voor de export hebben. Welke export. Wat mij nu stoort aan zo,n uitspraak is dat je per definitie niet kunt zeggen dat de SP een drama voor het land wordt. Je mag van Wientjes als voorzitter van een respectabele club als VNO-NCW wat meer intelligentie verwachten. De SP heeft nog nooit regeringsverantwoordelijkheid gehad en op voorhand al zeggen dat het een drama voor het land wordt kun je alleen maar vermoeden maar niet met zekerheid zeggen. Wat je met zekerheid kunt zeggen is dat de regeringspartijen die de afgelopen jaren het beleid hebben uitgevoerd er verantwoordelijk voor zijn dat we diep in een recessie zitten. Dat is niet de schuld van het weer of de stand van de maan of de schuld van Europa of de rest van de wereld maar de schuld van beleid hier in dit land. Het beleid is een kwestie van keuzes geweest. Deze week hoorde ik een mevrouw van het CDA op de radio. Zij werd geconfronteerd met de gevolgen die mede onder verantwoordelijkheid van het CDA waren genomen en verstrekkende gevolgen hadden voor veel burgers. ( in negatieve zin wel te verstaan). Haar antwoord op de vragen: we kijken nu vooruit. We moeten verder, ons wacht een zware taak om het land uit de recessie te halen. Maar natuurlijk mevrouw. Daarom beste mensen. Resultaten uit het verleden vertellen ons wat u in de toekomst kunt verwachten. Tis ev,n nait Ans. TOM

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wijze woorden TOM, De crisis is inderdaad geen natuurramp die ons overkomen is, maar het gevolg van politieke keuze's.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goedenavond, achja.... zal ik maar gaan zeggen over dit onderwerp toch?......iedereen weet het allemaal beter totdat ze voor keuze gaan staan....de "beste koppen bij elkaar is zo verschrikkelijk veel mis gegaan" echt overal...kijk eens naar de plaatselijke wsw'ers de krant staat er bijna een voledige pagina in de dvhn schrijnent is dit...... echt waar... en is't nait ans TOM????ik zal de kogel deur de kerk hen schopn en echt nait ans hier mot gewoon bloud uut vloein en ans ben ik echt nait rusteg hierover.
    Oud Wethouders, directie's en zij zijn verzekerd hier voor? Zoals ik het zeg in de bijstand deze gasten en echt nait aans...
    Ik hoor één van mijn vroegere werkgevers nog zeggen Chrissi doe kist er wel wat bie kriegen hor, mor ik had ans docht dou kriest er zwart wat bie en ik schrief mie zelf wat tou ik ken wat van de balastn wat oafschrieven en dou hufts er niks voar te doun toch?.......dat was in de jaren 80.....en nu????

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Weet premier Rutte wel wat het woord socialisme betekent? En wat het socialisme überhaubt is?
    Voor mij is het dat men voor elkaar opkomt, en zorgt dat de ander het ook goed heeft gelijk gij zelve. En niet elkaar te vuur en te zwaard te lijf gaat zoals het nu in deze kabinet toe gaat. U, premier Rutte zegt een man van het volk te zijn. Welk volk? Die met de dikste buidel misschien? Komt u pas in beweging voor het 'gewone volk ' als die in lompen loopt en en met rotte kiezen rondloopt?
    Hoeven de huisvrouwen van een WAOér straks niet meer dezelfde doktersbehandeling te krijgen als de vrouw van de zogenaamde hardwerkende kantoor bediende? Gaat zij straks als derderangsburger door het leven?
    Ik dacht het niet. Want dan heb ik u allang weg gestemd meneer Rutte.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ach het is het spel die gespeeld wordt VB. De soep wordt niet zo heet gegeten als hij wordt opgediend.
    Door zo nu en dan eens een speerpunt uit te gooien houden ze contact met het klootjesvolk. Want ze zien ons anders niet staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wim Zolang het tomatensoep is die opgediend word heb ik er niet zo veel moeite mee...;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Goedemorgen.

    Vroeg op pad vandaag.
    Net terug van onze zomervakantie mogen we op komen draven bij Gazelle, want fabrikanten zijn alweer met hun gedachten bij 2013.
    De fabriek is onlangs overgenomen door PON; het bedrijf dat o.a. VW auto's importeert naar Nederland. De nieuwe directie van Gazelle zal de toekomstplannen presenteren, dus dat is wel even interessant.

    BeantwoordenVerwijderen