Teller

maandag 20 augustus 2012

20082012

Frekie, dank voor het open houden van het Golden Peerd. Je zat er met de voorspelling van het weer nooit naast.:)

11 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, het is te heet om te slapen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wim, ik heb heerlijk geslapen, als je slaapt, dan heb je ook geen last van de warmte.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen.

    Zijn de hoge temperaturen de oorzaak?
    Melding via Twitter:
    10:27:56 P 1 Grasland in brand GALGEWEG ZUIDBROEK

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Op weg naar Noordbroek zag ik de brandweer bezig bij het grasveldje op de hoek van Galgeweg/Haltepad. Zo in het voorbijgaan leek het me niet ernstig en toen ik een kwartier terug kwam was alleen de gemeente nog aan het opruimen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jan, ze hebben afgelopen zondag de noordzijde van de Heiligelaan 3 keer besproeid met water. het asvalt begon te werken en slijtlaag veroorzaakte steenjes die los gingen liggen, voor de vakantie was deze slijtlaag net aangebracht. Hoop dat het nu goed gaat!! temperatuur nu wat lager maar controle blijft doorgaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Goedemiddag.
    cpl, controleren is nooit verkeerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. jullie even uit de droom helpen Jan & Clp.
    zaterdagavond is er een verrijker (een soort shovel)
    vanaf viaduct n33/galgeweg heiligelaan-torenstraat richting nieuweweg (kerkhof) gereden met een gesprongen leiding en heeft een spoor van hydro olie op de weg achter gelaten.
    gemeente heeft zondagmorgen en midddag met een vloeistof/oplosmiddel geprobeerd weg schoon te maken.
    dit is niet gelukt en maandag is de brandweer er bij geroepen om weg schoon te spuiten is reeds gebeurd vanmiddag is er zand over gestrooid.
    maar helemaal weg is het nog niet
    DUS GEWAARSCHUWD KAN GLAD ZIJN

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Weer terug van weggeweest, caravan uitgepakt en vanmiddag het huis even gelucht. Hadden we beter niet kunnen doen, het hele huis licht vol met stro-deeltjes. De auto's zagen er al niet uit en nu al helemaal niet meer. Kunnen zogezegd van voren af aan beginnen, schat zo'n 2 a 3 dagen werk. De buren zijn helemaal de klos, waren aan het schilderen, kunnen de kozijnen weer afschuren en opnieuw beginnen. Ik snap best dat de boeren hun oogst van het land moeten halen, maar hier krijg je een hele nare smaak van in de mond.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jp dat is best shit. Net je kozijntjes in de verf en dan het stro tegen de kozijnen. Word je niet vrolijk van. Maar goed het zal toch niet express zijn gebeurd. Is er niet een waarborgfonds waar je dit soort schades kunt melden. Zou het een uitstekend idee vinden wanneer er een waarborgfonds komt waar alleen boeren geld doneren waar dan kapot gereden straten, stro tegen de pas geverfde ramen, of straten die zijn besmeurd met remolievloeistof uit betaald kunnen worden. We leven tenslotte een beetje in een afrekencultuur waar een ieder verantwoordelijk is voor zijn eigen schade. Toch? TOM.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. JK, misschien had je beter nog eventjes weg kunnen blijven.:):)
    de buren zou je kunnen adviseren het verfwerk met een spons en koud kraanwater af te nemen, de schade kan hun dan wel eens meevallen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Tom, waarborgfonds waar alleen boeren geld in storten? Waar moet dat heen? Straks moeten ze ook nog wegenbelasting en brandstofaccijns gaan betalen!

    BeantwoordenVerwijderen