Teller

woensdag 8 augustus 2012

08-08-2012

Goedemorgen. Mocht iemand een foto of tekst hebben van een evenement bijvoorbeeld en dat graag geplaatst wil hebben in de opening dan kan dat. Stuur dit naar frekievhpeerd@gmail.com en het komt goed.

Frekie

13 opmerkingen:

  1. Goedemorgen. Ook vandaag ziet het er grijs en grauw uit, en dan is een foto van een stralende evenement wel op zijn plaats. Maar Frekie, moet het ook met Menterwolde te maken hebben?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mogguh lui!

    De ochtenstond heet Nescafé Goud in de mond. Op Meeden zie ik een waterig zonnetje dat druk bezig is de wolken nog even dicht te houden; kennelijk wil de zon ook uitslapen ;)

    Mazzelmoj!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen op deze zonovergoten dag. Haha, daar is ie dan de ZON!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. was vanmorgen in het Autorama complex, om iets te kopen wat we in Zuidbroek niet kunnen krijgen, blijkt de internet verbinding voor het betalingsverkeer plat te liggen. Vroeger kon je het product dan nog wel mee krijgen in het vertrouwen op je groene ogen, helaas de tijden zijn veranderd.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wim, cash is King. Elvis ook. Beiden uit de tijd, ingehaald door vernieuwingen maar zo af en toe.... http://www.youtube.com/watch?v=yWgprZu4Hk4

    JP

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Net terug van autorama: Dixon's is (ook) weer online.
    JP

    BeantwoordenVerwijderen
  7. JP, zijn die verhalen in de Tussenklappen van jouw hand? Of moet ik het dichter bij huis zoeken.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. @Wim je moet het dichter bij huis zoeken -Noordbroek veronderstel ik wat het verhaal over dokter Wieringa betreft- en als je een mooie foto hebt mag die ook van buiten Menterwolde zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wim, geen idee waar je het over hebt!?

    Maar voor zover mij bekend is er nooit iets van mijn hand in de TK verschenen. Behalve een overlijdensadvertentie.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Goedenavond

    Bloem: Van Harte en nog vele jaren...

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Bloem vandaag jarig? Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren. Jan en Gré

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Goedemorgen allemaal. Het gaat weer een prachtige dag worden. Vanmorgen in de krant van wakker Nederland de mededeling dat wij ook in de toekomst met het bord op schoot naar het voetbal kunnen blijven kijken. Nu weet ik niet wie er gezegt heeft dat het niet meer zou kunnen. Volgens mij kun je altijd met het bord op schoot TV kijken. Misschien had de telegraaf er even bij moeten zetten dat ondanks de uitverkoop van de voetbalrechten het gratis blijft. Doe ik dus voor jullie in Menterwolde even. Jullie kunnen allemaal met het bord op schoot voetbal blijven kijken maar of het gratis blijft moeten we even afwachten. Een bedrijf wat 1 miljard betaald voor voetbalrechten de komende jaren doet dat nooit gratis. Zulke bedrijven bestaan niet. Wij zijn in iedergeval nu verlost van elke keer maar weer het geschooi van verdrietige voetbalclubs die geen geld meer hebben en of ze even iets kunnen lenen van de gemeente. Kunnen nu allemaal naar de KNVB want die heeft geld genoeg. TOM

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Goedemorgen, Dus TOM het was een humane daad om de hele zaak aan Murdoch te verkopen.De voetbalverenigingen blij, en de kijker? Dat zal moeten blijken of hij ook blij zal zijn met deze beslissing. Denk in dit geval nog even aan Talpa!
    Nu is het zo dat een mol graag wroet in donkere gangen. Hopelijk komt er nu meer licht bij.

    BeantwoordenVerwijderen