Teller

maandag 22 oktober 2012

22102012

Goedemorgen wakker Menterwolde, mooi dat U zo vroeg het bed uitrolde. Kom gezellig binnen, dan kan de dag beginnen.

15 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, nouw vroeg? Voor mijn doen laat.Het zou een mooie dag worden, tijd om de tuin uit te dunnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen.

    Nieuwe week, nieuwe kansen.

    Van RTVNoord:
    "Het nieuwe ziekenhuis in Oost-Groningen komt in Zuidbroek. Dat zegt de Verenigde Communistische Partij in Oldambt.

    Volgens de VCP gaan het Delfzichtziekenhuis in Delfzijl en het St. Lucasziekenhuis in Winschoten, beide onderdeel van de Ommelander Ziekenhuis Groep, dicht.

    VCP is een handtekeningenactie begonnen om het ziekenhuis voor Winschoten te behouden. Daarnaast heeft de partij een brandbrief gestuurd naar de directie van zorgverzekeraar Menzis. De VCP roept mensen op te overwegen om hun zorgverzekering bij Menzis op te zeggen, omdat de verzekeraar niet zou luisteren naar de wensen van haar klanten."

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jan, ben benieuwd hoe het kan dat de VCP in Oldambt, dit zo stellig naar buiten brengt.
      Heb ik iets gemist misschien?

      Verwijderen
  3. Goedemorgen, vroeg dat betwijfel ik ik had er al een paar uurtjes op zitten ach maakt ook niets uit, ik ga verder met m'n kasje leeghalen de vruchten hebben dit jaar slecht gedaan weinig tomaten, bijna geen komkommer en de vogels hebben m'n druifjes ook op gegeten voor dat ik de trosjes er van af kon halen en als hij leeg is dan is er weer een beetje plaatst voor onze zomer stoelen en tafel's.
    Het uitdunnen van Agatha's bos denk ik morgen te gaan doen, maar goed je kan het nooit weten mss komt er straks wel iets tussen waar ik niet op had gerekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goedemorgen Menterwolmers, het wordt weer een prachtig dag heb ik begrepen en dan geloof ik dat natuurlijk. Niets zo betrouwbaar als de weersvoorspelling van Harma. Wanneer Harma in aandelen zou doen kocht ik die dingen gelijk, zo ongelofelijk betrouwbaar en altijd zo vriendelijk. Wanneer ik Harma zie schijnt voor mij de zon al. Maar goed even alle gekheid op een stokje. De communisten uit het OldAmbt hebben de Menzis verzekerden opgeroepen hun zorgpolis op te zeggen. En dat zo vlak voor de periode dat het ook mag. Blijkbaar hebben de communisten iets gehoord wat wij allen niet hebben gehoord. Mooi man zo,n prachtig ziekenhuis om de hoek. Kan mooi naast het Outlet komen wat ook nog in de pipeline zit. Menterwolde is in beweging . Wanneer dit geen prachtig toekomst perspectief voor Menterwolde is schiet je mij maar lek. Daarom beste kroegtijgers deze dag kan voor ons al niet meer kapot. Laten ze in OldAmbt hun zorgverzekering bij de Menzis maar opzeggen, wij plakken er weer een jaartje aan vast, maar alleen natuurlijk wanneer het ziekenhuis in Menterwolde komt. Moet het trouwens wel voor 20 December 2012 weten anders wordt het een beetje ingewikkeld. TOM.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tom, net eventjes naar Edwin in het Veld en Engel Modderman geluisterd. Edwin zegt; "één bron is geen bron." Dus eigenlijk staat er nog niets vast.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Tom, blijf maar lekker bij Menzis, ben geen communist, maar ik heb ook uit betrouwbare bron vernomen dat het ziekenhuis naar Menterwolde komt. Al wel een half jaar geleden. Weet bijna zeker dat het niet dezelfde bron is als die van Engel Moderman.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Avond nog slechts 1 week en dan horen wij waar dit ziekenhuis komt te staan, ze hebben een paar voordelen: vd Valk mee, Menzis mee, de o.z.g. mee en tot slot de u.m.c.g. dit zijn de partijen die het gaan uitmaken toch?

    Chris een echte rooie.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. goedenavond.....

    ja, ceer, dat zijn de partijen die het uitmaken, dat zeg je goed...

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Of was ik nog 1 of 2 vergeten? ohja volgens mij was of waren het politieke partij(en) toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mogguh lui!
    Dat ziekenhuis is qua werkgelegenheid niet zo interessant: Veel op en neer gereis voor dees of gene uit Knoal, Winschoten of Delfzijl.

    Het is wel mooi voor de werkgelegenheid er om heen; dus niet zozeer catering maar nieuwe bedrijven die aanvullende diensten gaan verlenen. Zou heel mooi zijn.

    We wachten...
    JP

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Zo, de OZB gaat in 2013 en 2014 fors omhoog: avocaten voor de Heemtuin, advocaten voor welzijn menterwolde..
    Gaat lekker zo :(

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Sorry Frans
    Te snel gedrukt..
    JP

    BeantwoordenVerwijderen