Teller

donderdag 4 juli 2013

04072013

Wij zijn geopend, maar vandaag geen tekst van de uitbater, wegens verplichtingen elders.

9 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, het is vandaag 27 jaar geleden dat we ons in het prachtige Oosterbroek hebben gevestigd. Nee, Trots Op Oosterbroek was er toen nog niet, die kwam pas later met de nieuwe naam: Trots Op Menterwolde. Achter ons huis een boerderij die volop in het bedrijf was. Een boerendorp zoals ik gewend was. Ja, er is veel veranderd in dit dorpje aan de A7.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen.

    Ik heb nog geen krant, maar van een klant begreep ik dat -volgens DvhN- Zuidbroek/Menterwolde niet nóg meer gaat veranderen, Wim. Omdat Moorlag toch bezwaren heeft tegen het Specialistisch Medisch Centrum naast VdV. Hij zoekt nog naar het juiste handvat, maar dat zal wel lukken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Persoonlijk vind ik Jan dat we dhr. Moorlag eens op de koffie moeten vragen. En dan niet met de raad van Menterwolde, maar de gewone mensen zoals jij en ik.
    En dan niet met verwijten komen maar het gewoon onder ons als oude jongens krentenbrood. Volgens mij zal dat effect hebben op de besluitvorming van dvr. M. Want hij is aaibaarder dan zijn voorganger dhr Calon.
    Appie mischien voor jou de taak om deze mensen samen te roepen. Nog een detail; de koffie is bij Appie in het café gratis, zelfs over de zaalhuur wordt niet gesproken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goedemiddag,

    Wim, dat is zo gek nog niet. Moorlag in gesprek met de gewone man/vrouw uit Menterwolde. Echter mocht het zo zijn dat de besluitvorming van Moorlag is gebaseerd op "oude jongens krentenbrood", een aai over de bol (meerdere aaien mogelijk zonder hetzelfde plekje te raken :-)) en zonder enig verwijt te mogen maken, verzeker ik je dat het niet goed komt. Wie moet er dan in godsnaam als gesprekspartner(s) bij Moorlag aan tafel gaan zitten? Ik denk dat er halverwege het gesprek al heel wat tongen zijn afgebeten. Die van Moorlag niet hoor, hij kijkt wel uit.
    Echter Appie, nogmaals het idee van Wim spreekt mij wel aan, doe eens gek en stel het "Golden Peerd" beschikbaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. JK/Wim, denk niet dat het zal helpen, want de gewone mens zoals jullie en ik, spreken niet in wollige taal, maar gewoon zoals het is. Dat is een taal die de meeste politici heden ten dage niet meer begrijpen zo het schijnt. En doe eens gek Appie zeg jij JK, dat vind ik best komisch, want doe niet anders. Ruim zeven jaar uitbater van een virtuele kroeg zijn, dat kun je moeilijk normaal noemen. :(

    In de krant stond dat het SMC niet kan doorgaan volgens Moorlag, omdat er een hoge snelheids trein over dat terrein kan komen. Een investering van 22 miljoen Euro is dan niet verantwoord voor een te bouwen SMC. En nu willen jullie zeker wel weten hoe Appie hierover denkt. Nou, echt ik ben zo in de war, kan er niets over zeggen. Ben met stomheid geslagen. :-((((

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Voor een keer ben ik het met Moorlag eens en ik hoop dat dit dwaze plan van tafel gaat

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hahaha ik las het ook Appie, een hoge snelheidslijn van Groningen naar Duitsland bij v/d Valk voor de deur langs. Nederland en treinen. Moet ik nog meer zeggen. We zijn verdomme 10 jaar bezig om een boemeltje van Zuidbroek naar Veendam te organiseren waar ook nog eens voor elk dubbeltje moet worden gecollecteerd, fancy fairs en meer van dat soort aktie gehouden moet worden en dan komt Moorlag met een hoge snelheidstrein. Helemaal gek geworden. Waarschijnlijk vannacht van gedroomd. Je ziet het wel vaker bij hotemetoten, te veel ijdelheid en te veel macht en zijn elk zicht op de werkelijkheid volkomen kwijt. Zien alleen nog torens van Babel, en denken dat de wereld waarin zij leven het middelpunt van de wereld is. Maar van mij mag het hoor, aanleggen dat ding zou ik zeggen. Doe het voorlasnog nog even maar even met de auto en hoor wel wanneer de trein rijdt. Man man man. En met zo en moeten wij uit de crisis komen. Wat een droevenis. TOM

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Goedenavond. Dat van die HSL had ik dus toch goed verstaan vanmorgen. Ik kon dat niet geloven. Welterusten.

    BeantwoordenVerwijderen