Teller

vrijdag 19 juli 2013

19072013

Vandaag de negentiende, morgen de twintigste Juli. We blijven gedurende de gehele vakantie gewoon open, met of zonder Appie.

14 opmerkingen:

  1. goedemorgen, das mooi Appie. Dus ook in de vakantie kan iedereen zijn verhaal hier kwijt. Niet dat ik zoveel te vertellen heb, maar je weet maar nooit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is er aan de hand in Muntendam, Alberto Stegeman van SBS, oa Oplichtingsprogramma maakt opnames voor de kerk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen

    Ik denk dat hij opnames maakt voor het programma red mijn gemeente

    BeantwoordenVerwijderen
  4. VB, wil de SP een coupe plegen dan? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gezien de fundament waar mee VB groot geworden is, is het onwaarschijnlijk dat VB een coupe zal plegen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Appie en Wim als er een coupe gepleegd word dan zal het op eigen titel zijn en dan zal het gepaard gaan met geweld. Maar wees gerust ik ben een beschaafd mens. Al jeuken mijn handen wel vaak om sommige met name politici een enorme dreun tegen de kop te geven. Waarom? Omdat sommige heren zo eigengereid en ijdel bezig zijn dat ik van mening ben dat dit niks met politiek te maken heeft. Ach het zal de zon wel zijn.....;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hahaha, doe mij maar een coupe ijs met vruchten en slagroom. Mmmmm....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Roskam als dhr M voor ons staat dan doe jij graag met mee denk ik.

      Verwijderen
    2. VB, ik laat M de slagroom niet van m'n coupe ijs likken. hahaha

      Verwijderen
  8. ......of een Coupe Cabriolet......

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vrees dat de vreetzame revolutie al te lang heeft doorgewoekerd!

    Mazzelmoj en fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Goedenavond, m'n zoontje is bij mij en het gesprek gaat natuurlijk over scholen met de vermelding dat ook deze kabinet verschrikkelijk fout zit.
    Waarom moeten onze kid's zich nu al in de schulden gaan werken, omdat zoals ik het zeg zich nu al in de schulden werken als zij hun diploma voor de komende 4 jaar niet zullen of beter gezegd niet gaan halen....zij doen hun best echt optimaal., en ik zit zo ik in elkaar tuurlijk halen jullie dit wel, maar stellen jullie eens voor dat zij dit niet gaan halen wie betaald dit dan? de 1 gaat naar Groningen voor ict en de ander gaat naar Leeuwarden voor sph wie betaald dit?
    Nee als je mij vraagt moet dit kabinet gewoon moven en lees vooral dit onder staande.
    KABINET OP DOOD SPOOR: CRISIS VRAAGT OM KOOPKRACHTHERSTEL EN BANEN’
    18-07-2013 • Volgens SP-leider Emile Roemer zijn de nog steeds stijgende werkloosheid en het verder afnemende vertrouwen bewijzen dat Rutte en Samsom op een doodlopende weg zitten. ‘Het laatste half jaar zijn er 100.000 werklozen bijgekomen, de laatste maand ruim 500 per dag. Deze crisis schreeuwt nu juist om koopkrachtherstel en gerichte investeringen in banen. En wat doet dit kabinet? Dat gaat nog eens 6 miljard extra bezuinigen.’

    Emile RoemerDe crisis wordt zo volgens Roemer onnodig verdiept en verlengd. ‘Nog meer bezuinigen is gif voor de economie en voor de samenleving. Gif dat zal leiden tot minder vertrouwen en nog meer mensen die hun baan kwijtraken. Terwijl het recept tegen de crisis ondertussen door bijna iedereen wordt onderschreven. Gerichte investeringen in de economie zullen leiden tot groei en banen en het eindelijk doorbreken van de neerwaartse spiraal die Rutte en Samsom alleen maar versterken.’

    Uit vandaag gepubliceerde cijfers blijkt dat de werkloosheid in juni opnieuw sterk is gestegen tot ruim 675.000. Roemer: ‘Dat zijn 675.000 persoonlijke tragedies. Mensen die vaak na jarenlang hard werken aan de kant staan. De werkloosheid onder 45-plussers stijgt bovendien extra hard. Dat is een ervaren groep, die van onschatbare waarde is, maar straks heel veel moeite zal hebben met weer een baan te vinden. Als Rutte en Samsom nu niet het roer omgooien veroorzaken ze diepe littekens in de samenleving die nog tientallen jaren zichtbaar zullen blijven.'

    BeantwoordenVerwijderen