Teller

maandag 8 juli 2013

08072013

Ik heb weinig tijd vanmorgen, dus ook weinig tekst vanaf deze kant. Tot later vandaag.

6 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, een stralende zon die ons de grijze dagen van weleer doen vergeten.
    De gene die regelmatig over de N33 rijden zullen wel net als mij verbaast staan over de snelheid waar mee deze weg verbreed word.
    Schepen van 110 meter en 3340 ton en 11 meter breed brengen zand naar bepaalde losplaatsen om zo dit project tot stand te brengen.
    Niks recessie, bouwen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, zo is het Wim gewoon gaan bouwen in plaatst bezuinigen laat het geld op verantwoordelijke manier rollen en dan zal iedereen weer blij zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kijk dit zijn de jongeren die ons ouderen straks moeten verzorgen. Zie je het al voor je? Jij in een rolstoel en deze jongeren duwen je voort.
    "Portie klappen hebben?" De jongen van midden 20 stelt de vraag aan een journalist terwijl hij met gebalde vuisten over de Nieuwe Compagnie in Kiel-Windeweer loopt. Hij en anderen tergen brandweer, politie en journalisten die hun werk proberen te doen op deze vroege zondagochtend. Verderop woedt een stevige brand bij een akkerbouwbedrijf.
    Zorgelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Rubberkogels Wim. En 100 stokslagen! Ze hebben er wel 1, ja één (!) opgepakt maar ik hoop dat het er meer worden!
    En voor de rest van de dag: Mazzelmoj!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wim, meer dan zorgelijk. De jongens waren dronken, wellicht gedrogeerd, en ik denk dan ... ze zouden toch niet ook nog ....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. -Wim- Het verbaast mij niet dat men zo voortvarend te werk gaat want men krijgt een bonus als het voor een bepaalde datum klaar is.

    BeantwoordenVerwijderen