Teller

vrijdag 14 februari 2014

14022014

PvdA-partijvoorzitter Hans Spekman bezoekt op 14 Maart, vlak voor de verkiezingen de Heemtuin. Hij zal er ongeveer een uur worden rondgeleid. Spekman komt op uitnodiging van de PvdA Menterwolde naar Oost-Groningen. Na een rondleiding in De Heemtuin is er een politiek café op het terrein. Spekman kan aan de tand worden gevoeld over onderwerpen als aardbevingen en windmolens. Hij brengt ’s avonds een bezoek aan dorpshuis De Menterne.

3 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, is de PvdA wanhopig nu ze de partijvoorzitter naar dit gebied sturen? Ik hoor Ceer al denken; kom maar eerst even bij Novatech aan. En de Delfzijlsters willen deze meneer ook wel warm ontvangen. Het zijn van die speeddate's, ze zijn er even en dan zijn ze ook alweer weg en je vergeten. Kortom je hebt er niets aan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, Novatech is een onderdelen leverancier voor auto's Wim :-), maar ik zie ze liever ook niet bij Novatec.....

    Deze mensen zijn zo glad als een aal zie de ene gast Samson hij had tranen in z'n ogen bij aardbevingen en Adel en dan komt ie terug met een antwoord dit bedrijf maakt verlies en kost alleen maar geld en dit terwijl de curator verlengt heeft met 2 weekjes, omdat hij nog steeds licht ziet branden voor Adel.

    Gewoon dom geneuzel zij moeten op aandringen van een stel oproerkraaier's wel komen, maar als zij hun gezicht even laten zien en omdraaien zijn ze alles weer vergeten.......

    Weet je wat je te horen krijgt van deze Spakman willen jullie aardbevingen of windmolens.......

    BeantwoordenVerwijderen