Teller

dinsdag 18 februari 2014

18022014

Vandaag de Nederlandse Kampioenschappen 10 km schaatsen in Sochi. Of draaft Appie weer door?

9 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, doordraaien denk ik niet het ligt eraan waar je iets voor voelt toch? Zoals ik eerder heb geschreven sport doet mij niets, maar daarom mag je wel trots zijn of iets verafschuwt vinden.

    Dit heeft persoon tot persoon verschillen gelukkig, want anders wordt het in mijn ogen echt saai..., verschillende meningen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen,nee schaatsen is niet mijn ding, hoewel je, je wel snel genoeg op de schaatsen verplaatsen kunt. Terwijl ik van het ski springen wel echt kan genieten. Of zit ik nu appels met peren te vergelijken?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ab,
    daarmee doe je het fenomeen van een Nederlands Kampioenschap te kort...,
    daar mogen...,
    na zware kwalificatie-procedures...,
    meer dan slechts Nederlanders voor hun kansen gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. geDAGte

    onvermoed is overmoed ook hoogmoed

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. geDAGte

    onvermoed is overmoed ook hoogmoed

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zoals ik eerder had gezegd over de kleine partijen die niet mee doen aan de landelijke partijen schieten er niets meer mee op.

    'Zonder landelijke achterban overleeft een lokale politieke partij niet' Geplaatst: 15:06 uur, dinsdag 18 februari 2014
    afbeelding
    Fractievoorzitter Franco Siragna.

    De politieke partij 'Betere Versie' uit de gemeente Eemsmond durft de komende raadsperiode niet aan en stopt ermee.

    Volgens fractievoorzitter Franco Siragna is het moeilijk om als lokale partij zonder achterban in onder meer Den Haag te overleven en kiest er voor om de stekker uit de partij te trekken.

    Lokale partijen hebben volgens Siragna geen toekomst. Het zijn volgens hem 'allemaal roepers'. Siragna: 'De lokale partijen zorgen wel voor reuring in de raad maar krijgen uiteindelijk maar bar weinig gedaan.' De fractievoorzitter verwacht daarom dat de kiezers aankomende verkiezingen toch voor de grote landelijke partijen gaan kiezen.

    Mooi geweest
    Daarnaast denkt Siragna dat de Betere Versie de komende raadsperiode weinig toevoegt. 'De SP en D66 doen ook een gooi naar zetels in de gemeenteraad. Wij kunnen het verschil niet maken ten opzichte van deze partijen. Daarbij vind ik het mooi geweest na twaalf jaar politiek, een geschikte opvolger hebben we ook niet dus we stoppen er mee', zegt Siragna.

    Tweemansfractie
    Betere Versie is een tweemansfractie in de gemeenteraad van de gemeente Eemsmond. Fractievoorzitter Franco Siragna en raadslid Heleen de Wit hebben de partij opgericht nadat ze in 2011 met ruzie uit de PvdA stapten. Siragna stopt na deze raadsperiode helemaal met de politiek en wil zich richten op het ondernemerschap.


    BeantwoordenVerwijderen
  8. Siragna stopt na deze raadsperiode helemaal met de politiek en wil zich richten op het ondernemerschap. Conclusie: hij heeft zijn antwoord al gegeven: stem niet op mij want ik heb een ander doel voor ogen. Kan me niet aan de indruk onttrekken dat deze mensen alleen maar verdeel en heers ten doel hebben. En juist dit is een splijtzwam in onze samenleving.

    BeantwoordenVerwijderen