Teller

vrijdag 7 maart 2014

07032014

Gistermiddag waren er op Radio Noord verkiezingsdebatjes tussen de lijsttrekkers in Menterwolde. Kritisch Menterwolde deed ook mee, niet met de lijsttrekker, maar met Markus Ploeger. Tot voor kort prominent PvdA lid, tot voor nog korter lid van de SP, en nu inmiddels dus prominent vertegenwoordiger van Kritisch Menterwolde.

Appie denkt: Soms is het beter om niet te zeggen wat je denkt, maar dat geldt voor de kroegbaas, niet voor de klanten! ;)

13 opmerkingen:

  1. Kritisch Menterwolde is naast Christenunie en CDA toch zo langzamerhand een oude Menterwolmer partij. Alle anderen zijn heruitvindingen na afsplitsingen, al dan niet met zetelroof.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Frans,
      we hebben gewoon meer keuze, met als meest in het oog springend voorbeeld :
      Lijst 1: PvdA-1
      Lijst 3: PvdA-2
      Lijst 8: PvdA-3

      Verwijderen
  2. Goedemorgen, Dit keer sluit ik me bij je aan Appie. Mijn herinneringen aan M.P. zijn niet al te positief.Maar misschien is hij van mening veranderd, en weet dat hij niet alleen heerser is.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen, gistermiddag tot 12.30.u. gevolgd viel de bereik weg gebrekkig EvZ gehoord...., kort na 14.00.u. was hij er weer en tja iets beter ervan geworden? Nee voor mij niet, maar voor de inwoners van Menterwolde wel als zij tenminste hebben geluisterd.

    Conclusie van mij is totaal verscheurde partijen ike ike ike en de kan sti..e.

    Jammer.......

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mogge,

    ....KM, CU en CDA zouden zo "langzamerhand" oude Menterwolmer partijen zijn....de rest "heruitvindingen na afsplitsingen" al dan niet met zetelroof....?????.....als ik dit soort dingen lees....okee, ik zie het....het was vannacht heel laat....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. JK, ik moest het ook 3 keer lezen en ik snap het nog niet helemaal... Frans, leg uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. geDAGte

    hadden we eerst alleen zwevende kiezers,
    nu lijken ook steeds meer en meer politici te zweven

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ....nog geen reactie van Frans....ligt hij zijn roes uit te slapen....??? Appie, wat schenk jij zoal midden in de nacht?.....

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Goedemiddag, heerlijk in de tuin gewerkt.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Goedemiddag, ik mis de verkiezingsfolders en mijn favoriete partij TOM. Zelfs Pé Langen is landelijk opgevallen met zijn verkiezings- programma. Kan ook niet anders, want alles water goed is gegaan, in Veendam en omstreken is aan zijn partij VUK te danken.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Moet zijn: wat er goed is gegaan

    BeantwoordenVerwijderen