Teller

dinsdag 25 maart 2014

25032014

Bij de mail zat een foto van Ceer die laat zien hoe hij de dag begint. Met het Golden Peerd, kan niet beter natuurlijk.

12 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, zo wordt ik iedere morgen wakker de vogeltjes beginnen tegen 5.00 te fluiten dan ga ik meestal even naar de w.c. en dommel ik meestal even verder zodra het een beetje ligt wordt ga ik van bed zet de pc,koffie, en draai ik mij een shagie.

    Ik heb zicht op de tuin en zie meestal de zon opkomen voor m'n raam hangt een netje met wat pinda's en daar hangen meestal wat koolmeesjes aan ik zal Appie een foto sturen wat ik bedoel.

    Nee heerlijk is dit op de vroege ochtend.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ceer, die vlek op de foto, is dat gemorste koffie? ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. :-) weet niet Appie ik denk dat het goedkoop cameraatje is, want ons ben zuunig hé.

      Ohja zelfs de datum klopt niet..........

      Verwijderen
  3. Inmiddels is het DvhN ook binnen. Ik las dat Batelaan hoopt weer wethouder te worden, maar mocht dat niet lukken, dat hij dan een baan gaat zoeken. Hij gaat niet in de raad zitten, zal verder moeten reizen en vind het niet goed om als oud-wethouder in de oppositie te gaan zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goedemorgen, koud he! Ja, ik las het ook van de wethouder B. Helaas als iedereen al bij voorbaat roept wat hij wel wil en niet wil, dan zit de zaak op slot. Want juist in de poldercultuur is het een kwestie van debatteren, en als slot geven en nemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wim, dat is niet op slot gooien, maar gewoon duidelijkheid geven. Ik hou daar wel van. Velthuis sloot de PvdA uit, scheelt een hoop onzinnige gesprekken. Waarom verzwijgen wat je niet wil. Voor de nummer 3 op de lijst van de VVD is het ook mooi om te weten waar je aan toe bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Goedemorgen Peerdjes. Ik was en ben zeker vandaag een tevreden mens. Had graag 3 zetels gehad, maar daarvoor 280 stemmen te weinig. Een goeie verstaander heeft maar een half woord nodig..
    Fijne dag allen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Collega al rond

    MG/SP/VVD

    Menterwolde als eerste

    BeantwoordenVerwijderen
  8. inderdaad John, het was weer een storm in een glas water. zie DvhN.Het ligt voor de hand dat lijsttrekkers Lian Veenstra (SP) en Jan Batelaan (VVD) naast Jan Velthuis de wethouderszetels gaan vervullen. Dat zou betekenen dat alle wethouders van Menterwolde in Zuidbroek wonen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Goedemiddag, ik wilde al op "Vind ik leuk" klikken bij het zien van de foto van Ceer.Bedacht toen dat het geen Facebook is. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. goedenmiddag....

    coalitie al rond idd......met de VVD...is menterwolde klaar dus...

    wij hebben gelukkig/helaas weer de tijd aan onszelf, druk bezig orde op zaken zetten, peugot moet de deur uit (uitschrijven KvK), ander autootje erin(goedkoop)...moet wel betaalbaar blijven :-(
    en hopenlijk weer iets vaker in de kroeg, ben wel blijven komen afgelopen 4 jaar, maar toch minder dan ik wilde en beloofde...


    BeantwoordenVerwijderen