Teller

dinsdag 2 september 2014

02092014

Het is nog grijs buiten, maar ik vertrouw erop dat de weersvoorspellingen toch uit gaan komen. Nog even wachten op het mooie weer!

8 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, weinig nieuws uit onze gemeente. Terwijl de meeste inwoners benieuwd zijn naar het Medisch Centrum,de gemeentelijke herindeling, het draaiboek voor de aardbevingen, die langzaam maar zeker ook de gemeente Menterwolde belaagd.
    En dan nog de zoutkoepels, waarin straks het radioactieve afval in verdwijnt. Of zal alles met een hamerslag besloten worden?
    (het zijn zo maar gedachten die mij hier mee bezig houden)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wellicht een gekke gedachte...
      maar valt schade aan huis en woning niet gewoon te verhalen op de brand en opstallen verzekering die vrijwel iedereen heeft...;
      Immers het betreft gewoon schade als gevolg van menselijk handelen...
      en wordt een dergelijk schade dus niet uitgesloten door de gebruikelijke clausule(s) die schade als gevolg van molest, oorlogshandelingen en (veel vormen van) natuurgeweld uitsluit(en).
      'Onze' aardbevingen zijn in elk geval niet het gevolg van natuurgeweld dus zou de verzekeraar eigenlijk gewoon moeten uitkeren...
      en moet de verzekeraar, net als bij brandschade,, verder zelf maar uitzoeken wie schuld en aansprakelijk zijn om met hen e.e.a. uit te vechten en mogelijk op hen te verhalen.

      Verwijderen
    2. Helemaal geen gekke gedachte eigenlijk. Ik zou het niet geniaal willen noemen maar zeker wel opmerkelijk. Probeer het!

      Fijne avond mensen!
      JP

      Verwijderen
  2. Goedemorgen, hoe zo weinig nieuws?, de A4 zit zo vol.........

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. met zoveel autorijders heb je al gauw files...,
      zeker op zo'n drukke weg tussen Amsterdam aan ene en Leiden, Den Haag, Delft en Rotterdam aan gene zijde van Schipol.

      Verwijderen
  3. Het is inderdaad nog rustig Wim, en Appie, hier in Groningen regent het zachtjes! Het is grijs! Hopen op mooier weer! Wens allen een fijne dinsdag en ik ga ervan uit dat het zonnetje straks wel te voorschijn komt! Achter de wolken schijnt immers altijd de zon!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat ik zag toen gisteravond terug reed van Veendam een vreemd bord nabij Tripscompagnie...een soort van Amerikaanse bijen besmetting of is dit géén nieuws uit Menterwolde.......de aardbevingsmelder die op het dak van de gemeentehuis staat, want zoals ik gisteravond had gehoord trilde hij zelfs in Veendam. Ach valt tou jong :-).

    Maar goed genoeg geschreven ik ga aan de slag met m'n dakje...

    BeantwoordenVerwijderen