Teller

donderdag 11 december 2014

11122014

Op OOG TV, het station van de stad Groningen, zag ik de Herestraat Helemaal met Piet van Dijken, die Tom Hiariej van FC Groningen interviewde. De middenvelder komt uit Zuidbroek, dat is dan ook de reden om dit filmpje op de beamer van het Golden Peerd te zetten vandaag.


11 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, ja Piet van Dijken. Hij trok vele luisteraars door zijn onbeschoft gedrag, je wist nooit met wat voor stekelige opmerking hij kwam. Voor mij was hij de nar van rtvnoord.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Alles in de verleden tijd gesteld...,
      ... waarom?

      Verwijderen
    2. zoals alles vergankelijk is, is dat ook zo met Piet v D. Hij geniet nu van zijn pensioen, en is zijn optredens bij rtvnoord voorbij.

      Verwijderen
    3. Getuige dit filmpje van eergister (9 december) heeft het er alle schijn van dat hij ook als (vroeg)pensionado nog actief is...,
      maar dan wel bij een andere 'omroep'-zender.

      Verwijderen
    4. Piet van Dijken doet op Oog TV al jaren de Herestraat Helemaal, en nog steeds. Ik kijk graag naar deze uitzendingen, terwijl ik op RTV Noord niet echt een fan was van de items die hij op straat deed.

      Verwijderen
  2. Goedemiddag, druk agenda vanavond in de raad. Voor de liefhebbers de vergadering begint om 20:00, publiek is welkom. Liever thuis luisteren dat kan ook via de volgende link: http://www.menterwolde.nl/raadsinfo/agendas-en-stukken_41185/item/vergadering-raad_553.html

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wil je tussen de vergadering door ook nog een passende muziekje horen, stem dan af op: radio omroepmenterwolde of omroep-menterwolde.nl Zoals u weet gaan der meerde wegen naar Rome.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wim, passend in tijd of bij de teneur van de vergadering?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben benieuwd wie er aanschuift bij Peter vanuit de politiek.

    BeantwoordenVerwijderen