Teller

dinsdag 4 oktober 2016

04102016

Dierendag vandaag, maar Boris zal er niets van merken. Voor hem is het iedere dag dierendag, maar het staat iedereen vrij om hem een extra aai te geven als je de kroeg binnenkomt.

3 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, je uitnodiging Appie is in strijd met de honden temmer Cesar Millan, die last eerst een gewenningspauze in. verloopt dit goed dan mag je toenadering zoeken naar de hond. Nu zal Cesar M. ook niet alwetende zijn,maar persoonlijk kijk ik eerst de kat uit de boom.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wim, een kroeghond is heel veel mensen gewend. Ik sta er voor in dat hij niet bijt. En ter geruststelling, voor een virtuele bijt hoef je niet naar de dokter.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemiddag, ach dierendag telt voor ons iedere dag in dag uit :-), maar ik zorg er straks voor dat iedereen weer een attentie krijgt Simba 2 keer p/d bak vol met voer, 2 koekjes en 2 kadetje's 2 á 3 p/d hopen opruimen , Paco krijgt iedere dag 2 keer p/d bakje voer bijvullen, 2 schijfje's mandarijn en een stukje appel 2 keer p/w een schonekooi en de kanarie's die krijgen een bak vol voer, 1 keer p/d restanten voer van Paco in de buitenkooi en 1 keer p/w. buitenkooi schoonmaken en 2 handen vol gemaaid gras en elk iedere dag krijgen zij een stukje appel.

    Een "dierenvriend" ben ik altijd geweest ik weet als je goed voor je dieren zorgt dan zorgen zij ervoor dat jij je ook gaat vermaken van hun gedrag en ergste grappenmaker staat nu achter het huis te roepen Simba hier! lig! goed zo, alleen hierom liggen wij weer in een deuk zo schitterend is dit te horen van een papegaai :-).

    Met andere woorden als dit niet genoeg zal zijn dan weet ik het ook niet meer :-)



    BeantwoordenVerwijderen