Teller

woensdag 23 november 2011

23112011

In de krant stond een foto van Daan van de Wege (Voorzitter Tegenwind N33) met een doos machtigingen die zijn opgehaald tegen windmolens langs de N33. Bijna 6 kilo aan bezwaren waar 8 Euro aan postzegels op moest volgens Diana Kort van de supermarkt in Meeden.

De eerste Januari zal in de Botjeszwembaai een Nieuwjaarsduik genomen kunnen worden. De organisator Hans Hijlkema van Kontiki Diving hoopt op een deelname van vijftig tot honderd deelnemers. Hijlkema denkt dat sportwethouder Annelien de Winter zo sportief is dat ze van de partij zal zijn.

Appie denkt: Nee, een foutje, denk het niet, maar weet het zeker dat ik niet van de partij zal zijn. Brrrrrrr!

11 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, zeg nooit nooit! Hoewel ik verwacht in begin januari nog geen temperaturen van 30 graden boven nul. De mist lijkt op zijn retour te zijn, maak er een prettige dag van.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen. Wel dapper van hem/haar die een Nieuwjaarsduik durven nemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mogge,

    Ik doe mee. Het zal niet in de zwembaai van Zuidbroek zijn. Helaas,.....nou ja helaas, zal dit plaatsvinden onder het toeziend oog van nog enkele plaatsgenoten in de Golf van Thailand. Ik denk zelfs wel dat ze mee zullen doen, alhoewel de watertemperatuur zal daar iets van 28 graden zijn. Ja Wim, het zijn geen temperaturen boven de 30 graden, maar we offeren ons graag op voor het goede doel. Wat het goede doel dan ook maar mag zijn. Erwtensoep met U..x rookworst? Of heffen we na die tijd een glas bubbeltjeswijn gezeten op het mooie goudgele strand. Ik zal Appie een foto doorsturen t.z.t.
    Zo en dan nu maar weer aan het werk, het duurt nog ruim 5 weken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goedemiddag

    50 deelnemende kanidaten van de postcodeloterij uit Meeden gaan 8 december naar de studio voor de postcodeloterij miljoenenjacht. Er rijd zelfs een bus vanaf Meeden naar de studio. Als er nog kanidaten zijn die mee willen met de bus, opgeven kan tot 1 December. Op eigen gelegenheid kan natuurlijk ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hoe zit dat met leden , het zijn er 5 ipv 6 zag ineen eentje minder Appie hoe zit dat....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Martje, geen idee hoe het zit met leden. Het zijn er ook al zeven geweest, denk dat men zich kan aanmelden via accounts van Twitter, Facebook enz. Weet niet of het voordelen heeft. Heb mij nog niet zo in Blogspot verdiept omdat ik altijd nog hoop op een terugkeer naar het "oude Peerd" bij weblog.nl.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. En nu maar hopen dat Daan verstandig is en het niet gaat versturen door onze geprivatiseerde post folderbezorgdienst want dan kan het wel eens wezen dat de post niet aankomt. Zelf bezorgen geeft de beste garantie dat het aankomt. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/11/de_horror_die_postnl_heet.html

    Tom

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zelf bezorgen is wel veilig maar kost ook een hoop tijd. Ik kijk niet meer raar op dat ze iets kwijt worden.
    Post van mij komt ook wel eens 3 a 4 dagen te laat(kan ik checken met collega's die nieuwsbrief ook ontvangen). Ook is er wel meer dan eens in een andere straat post bezorgt, waar toch duidelijk mijn adres op stond.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Arnold, als je bij Martje in de route zit dan moet het wel goed gaan. Misschien dat het eerder al fout gaat. Ik krijg ook af en toe post van een ander in de bus en kreeg laatst een aanmaning van iets, waarvan ik zeker weet dat ik geen rekening had gekregen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. APPIE , DANK JE VOOR HET COMPLIMENT EN IK DENK DAT IK NU SINDS 3 WEKEN ARNOLD ZIJN ROUTE HEB... JA EN INDERDAAD SOMS GAAT HET WEL EENS MIS MAAR DAN AL BIJ HET SORTEREN, IEDEREEN MAAKT OOK WELEEENS EEN FOUT........IK OOK....

    BeantwoordenVerwijderen