Teller

donderdag 5 april 2012

05042012

Gisteren werd er niet veel gesproken hier aan de bar, ondanks dat ik met een korte opening veel ruimte gaf. Doe een nieuwe poging. ;)

20 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, volgens de weerdeskundigen zouden we vandaag een zonnige dag krijgen Hoewel het er nu nog niet op lijkt, wens ik jullie allen wel zo'n dag toe. En dan besef je dat het niet altijd om de grote getallen hoeft te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. geDAGte

    kortzichtigheid
    is geen visuele handicap

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mogguh lui!

    Heb een pak verse stroopwafels in het kastje naast de koffiemachine gelegd, Nanno's beschimmelde, maar voordien heerlijke roggebrood in het stuweel gelazerd en even de ramen tegenover elkaar open gezet. Beetje frisse lucht was nodig!

    @wim: achter de wolken schijnt altijd de zon.
    Maar wat je met die grote getallen bedoelt gaat me even boven de haargel. Maar ja, dat komt ook dat ik geen (tou)pet draag natuurlijk.

    @annotwaalf: net zo min als oostindisch doof een gehoorprobleem is?

    Vandaag een dag van cijfers en letters, dus de kans is aanwezig dat ik jullie nogmaals met mijn aanwezigheid kom vereren/irriteren ; tot de volgende keer wens ik je alle goeds!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Omdat ik uit Appie's woorden lees dat hij een kwantititeit aan reacties vooropstelt aan de kwaliteit van de reacties, hierbij dus maar een zin waarin ik eigenlijk niets bijdraag aan de discussie, maar die het totaal wel met één verhoogt !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Peter, Appie gaat voor een tweesporenbeleid met maar één doel: virtuele drank en hapjes verkopen. Dus ik neem een stroopwafel, een grote ristretto en ga weer aan mijn lievelingswerk: boekhouding en belastingen...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik zat al te twijfelen wie Anoniem was, maar nu valt het muntje. Want er zijn niet zoveel die van boekhoudingen en belastingen hun hobby maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. goedenmiddag....

    het is in iedergeval niet mijn hobb, wim....ik was het niet..
    net als peter voeg ik ook niks toe aan deze dag, behalve in aantal :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. nog maar even een aantalletje plaatsen, voordat ap het niet meer de moeite waard vind om voor ons de deur open te houden :-(

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Weer even hier, zie dat de koeken al op zijn. 't Is dan wel te hopen dat er minimaal een zelfde aantal koffie verkocht is!
    Wim, vandaag was ik tot twee keer toe de onbekende; van nature heb ik niet zoveel met b&b maar ja, het schijnt er bij te horen.

    Fijne dag verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. JP, tweesporenbeleid? Meersporenbeleid is nodig om klanten binnen boord te houden en dan is het de kunst om als uitbater de wissels op tijd om te gooien. Soms ben je te laat of zet je ze de verkeerde kant op, en weer een paar klanten de deur uit. :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. een meersporenbeleid...,
      dan ontkom je niet aan wissels...,
      anders blijft iedereen langs elkaar heen praten.

      Verwijderen
  11. Ach ik denk dat het wel een beetje meevalt toch Appie? Zoals ik het zie denk ik dat ieder mens zijn eigen mening mag gaan zeggen toch? Ik zeg ook meestal mijn eigen mening en als iemand anders denkt en schrijft hierover een andere mening tegaan zeggen dat is iets wat ik wardeer of ik mij eigen mening eraf zal brengen is altijd een tweede toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Chris N, niet iedereen denkt er zo gemakkelijk over, want in de loop van de jaren zijn er wel en paar weggebleven die tegengesproken werden en daar minder goed tegen konden, maar de meesten waarschijnlijk omdat ze ergens anders zich beter thuis voelen. Dat kan, is zelfs niet meer dan normaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Kan zijn Appie, maar ik denk er anders over waarom zou iedereen ehh ja iedereen niet waarderen toch? Als iedereen zich hiervan gaat waarderen dan zou deze wereld er toch veel leuker uitzien toch?
    Heb respect voor elkaar en tja das m'n mening en echt niemand zou mij hier vanaf kunnen brengen.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een enorme brand bij Hamminga bouw en tuin centrum in Uithuizen aan de Talmaweg 26?.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. k Ga naar bed, welterusten allen.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Roskam, inderdaad grote brand, hopen dat het bedrijf deze tegenslag overleeft. Welterusten.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ja Roskam ik had het gelezen toen ik vanavond thuis kwam om ca. 19.00.u., maar wat ik net zo erg vind dat er een paar motorrijders zwaar gewond zijn geworden bij een ongeval in Strobos ik zag vanavond toen ik terug kwam van de vergadering van de wsw-adviesraad dat er een politieauto de weg had geblokeert tja dit zijn ook hartverscheurende dingen wat ook op mijn pad teweeg kan komen en dit zal er wel bij horen bij één leven van de mens toch? Of het nog meer zal gaan worden dat is iets wat ik echt niet weten zou willen toch?

    BeantwoordenVerwijderen