Teller

maandag 11 juni 2012

11062012

Goedemorgen wakker Menterwolde. In huize Peerd nog geen krant, verder heb ik ook weinig te vertellen. Op de buienradar zie ik wat buitjes aankomen, maar dat kan nog wel een tijdje duren voor die ons hebben bereikt. Een nieuwe week, biedt nieuwe kansen. Heb er zin in, jullie ook?

11 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, heb je er zin in? De tijd van de grote projecten is voor bij,wat dan overblijft zijn de uitdagingen die kleur aan je leven geven. En daar kan ik van genieten.Jammer dat onze wasdroger buiten verstoord word door regen, en dat juist op de wasdag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. goedenmorgen....

    ga nog steeds niet met tegenzin naar mijn werk, gelukkig maar, want ik moet nog zeker 21 jaar of langer....:-(
    heb 'alweer' 2 van de 9 uur erop zitten, pffff
    even een klein momentje van rust,zal zo wel weer losbarsten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mogguh lui!

    Ik wel hoor, klagen is om ellende vragen en de ochtenstond geeft jeuk aan de kont. Of zulks dan ;)

    Maak er een mooie dag van, als je het aan anderen overlaat wordt het toch anders dan je zou willen en moet je alsnog aan de bak. En dat is dan vaak op het moment dat je in de eerste situatie zou hebben kunnen gaan beginnen met rusten en genieten.
    (Je ziet, ik pas mijn tekst alvast aan woensdag aan)

    Mazzelmoj maar weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goedemorgen.

    Vanmorgen tussen 6 en 10 uur op Radio Noord aandacht voor het mogelijk afsluiten van het fietspad tussen Muntendam en Veendam.
    Leuke gesprekken die niets aan duidelijkheid te wensen overlaten, o.a. met de politiek, leraren, leerlingen, toevallige passanten en aanwonenden.
    Voor de niet-fietsers even een foto:
    http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/416388_4015384873199_659170131_o.jpg

    Jammer genoeg plakt RTVNoord niet de interviews even aan elkaar zodat het als één bestand is te beluisteren. Uitzending gemist is hier te vinden http://www.rtvnoord.nl/radio/radio.asp#

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jan, wat mij wel opviel dat de jeugd sprak over omrijden, maar niet over de veiligheid. Waarmee maar weer eens bewezen is dat jongeren minder gevaar zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat klopt wel, Appie.
    En die redden zich ook over het algemeen wel.
    De vraag is of de volwassenen überhaupt het risico willen nemen. Al is het 0.1667% meer risico, waarom zou je het nemen. Het zal jouw kind maar zijn.

    Er zijn nu een paar mensen die klagen over overlast. Heel vervelend. Vernielingen. Verschrikkelijk. Alles wat in het vermogen van inwoners en gemeente ligt moet worden ingezet om dat in te dammen.

    Maar niet ten koste van onschuldige kinderen wat mij betreft. En nu hou ik er eerst over op, ik heb mijn punt wel gemaakt denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jan, ik vind ook dat het fietspad moet blijven. Vind het ook te gek voor woorden dat men wijkt voor een handjevol etterbakken, met ook nog eens een prijskaartje van enkele tonnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben het met je eens Appie.
    Een probleem moet je bij de wortel aanpakken doe ik met het onkruid in de tuin ook!:)

    Na detective kijken zoek ik m'n bedje op.

    Welterusten alvast.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Vandaag naar het O.M. en de Officier van Justitie geweest, tja hoe was het? Of hoe was jou gevoel? Ik zeg altijd ik ben en blijf altijd positief overal over, maar als men mij om mijn mening vraagt kom ik soms wel eens een keertje kort zoals ik de mijne ervan denk een beetje kort door de bocht.

    Na een x-aantal vragen en antwoorden vroeg ik haar of zij mijn mening ook misschien had gelezen en toen kwam naar mijn zoveelste vraag een glimlach naar mij toe zij antwoordde hierop ja hoor ik heb het gelezen en ik vroeg haar wat is uw mening hierop dan? Als u mij verbeteren kan doe het.
    Als eerste antwoordde zij: ik ga in eerste instantie niet voor een werkstraf….ik antwoordde terug ik dus wel. Want wat zou deze jongen weten wat hij heeft fout gedaan toch?toen kwam zij voor mijn gevoel met een antwoord stel voor dat zijn hersenen zo in de war zou raken dat hij zelfmoord zou plegen? Tja voor mijn gevoel dat zou in mijn ogen wel een terechte staf zal zijn toch?maar ik hier heb ik begrip voor dat zou ik niemand zal gaan toe wensen, maar hoe op wat voor manier zou je iemand een terechte straf zal gaan toe eisen dan?zij dacht aan een straf van maximaal 1 jaar en hier ga ik niet mee akkoord ikke niet ik ga voor een straf van dat hij zal leren wat hij heeft fout gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen