Teller

dinsdag 19 juni 2012

19062012

De uitreiking van de Aierlegger Award is een niet meer weg te denken onderdeel van de feestweek (van Maandag 25 tot en met Zaterdag 30 juni) van Meeden. Deze onderscheiding gaat Vrijdag 29 Juni (19.00 uur) tijdens de feestavond, met ondermeer een talentenjacht, in de feesttent aan de Zevenwoldsterweg naar een persoon, vereniging of instelling uit Meeden die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor het dorp. "Er zijn inmiddels vier nominaties binnen. Ze komen allemaal in aanmerking voor de onderscheiding", zegt medeorganisator Koos Beishuizen. Aanmeldingen kunnen tot vrijdag bij Beishuizen Elzenlaan 6 in Meeden worden ingeleverd. Vorig jaar ging de prijs naar de organisatie van de jaarlijkse spooktocht in Meeden.

6 opmerkingen:

  1. ook een goedemorgen toegewenst, het lijkt een mooie dag te worden. Hoewel er is een wijsgezegde: prijs de dag niet eerder dan het avond is.Dus afwachten maar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. goedemorgen, het zou fijn zijn als we vandaag weer eens de hele dag buiten kunnen zijn en wat zonnestralen mogen vangen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Volgens mij hebben ze je wens gehoord en vervuld.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het was heerlijk vandaag. Nu de PC afsluiten en op de bank.
    Voor straks welterusten.

    BeantwoordenVerwijderen