Teller

zondag 17 juni 2012

17062012

De komende tijd zal er op de Zondag geen fotoquiz zijn in het Golden Peerd. In de zomer, zeker bij mooi weer, zal de animo ook dalen bij de klanten van dit etablissement. Ook niet geheel onbelangrijk, hetzelfde geldt voor de uitbater van dit virtuele café. Foto's kan men blijven sturen, graag zelfs, van mooie plekken in Menterwolde of bijzondere gebeurtenissen, zodat op de Zondag hier toch een foto geplaatst kan worden gedurende de zomer, maar dan zonder het gele vlak. Juist plaatsen die niet van de openbare weg kunnen worden gezien lenen zich voor het "zomerproject" van het Golden Peerd. Mocht de animo groot zijn dan kunnen meer foto's worden geplaatst op de Zondag. Graag vermelden wat het object is wat op de foto staat. Ben benieuwd wat het op gaat leveren.

8 opmerkingen:

  1. goedemorgen, deze stelling heeft voor en nadelen.
    de ene is het passief de foto's bekijken, hoewel er wel informatie verstrekt word. en de andere is actief op zoek gaan naar de plaats waar de foto gemaakt is en de richting waar de foto genomen wordt. het is een cruijfffiriaanse stelling, helaas wel toepasbaar op vele dingen. Maak er een goede zondag van!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mogguh lui.

    Jammer, vond het altijd wel een leuke actie, ook al ben ik gestopt om elke zondag de heemtuim te raden ;)
    Vandaag weer de hele dag in Menterwolde... vanmiddag is er een Russische Theeceremonie in diezelfde Heemtuin; als het net zo'n sprankelende dag wordt was als gisteren geweest schijnt te zijn dan kunnen de aanwezigen volop genieten. Vanavond is er een toneelvoorstelling maar ik vrees dat velen toch kiezen voor het slechte toneelspel van A. Robben en zijn kornuiten. Gelet op de eerdere kijkcijfers gaan er 18 miljoen Nederlanders de wedstrijd kijken..

    Nou ja, na twee off dagen lijkt het vandaag een betere dag te worden; vaderdag hebben we gisteravond kort gevierd want de dames moeten aan de studie :(
    En een fotocursus krijgen: is dat lief bedoeld of een hint ;?

    Mazzelmoj maar weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. JP, weet niet of het een hint is, maar verwacht de komende weken nu wel foto's oet Maiden. En dat alles onder het motto: Help Appie de zomer door! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hint? Meer een dwangbevel!

    Maar ik heb me voorgenomen om meer te gaan fietsen en wandelen dus wie weet.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoeveel foto's wil je hebben Ab,
    we hebben er genoeg...
    soms al weer wat ouder...
    maar nog niet uit de bekende doos... helaas...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Goedemorgen, zoals jullie gisteren konden lezen gaat het niet om een nieuwe partij, want ik ben zo rood als een tomaat waar geen enkele partij tussen komt, zooals jullie mij een beetje hebben gevolgt zit de wsw-adviesraad tussen gemeente en de sw-bedrijf. en Mobility heeft contact met alle wsw-adviesraden en wat er afspeeld in Den Haag.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Voor iedereen Oranjebitter van de zaak!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. SiKo, stuur maar, de mailbox bij gmail loopt niet snel vol. :)

    BeantwoordenVerwijderen