Teller

vrijdag 12 april 2013

12042013

Ik heb niks te melden, maar laat anderen dat er niet van weerhouden om mij de oren van het hoofd te kletsen.

9 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, het is meer bijpraten Appie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, ik heb ook niets bijzonders te melden. We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de Voorjaarsmarkt die zondag gehouden wordt bij de Heemtuin. Het belooft een mooie dag te gaan worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen, het viel mij op dat er niet meer werd gesproken over het onderwerp waar duistland geruchten gaan voor de opslag van kernenergie in de zoutkoepels.
    Het gaat mij erom dat men niet verder gaat nadenken aan de gevolgen wat er zoal niet kan gebeuren als de kernenergie in de zoutkoepels terecht komt.
    Zij zijn er niet zeker van dat dit gaat lekken zoals al eerder is gebeurd. Ten tweede gaat over aardbevindingen waar wij onze zorgen over baren, moet je eens voorstellen dat de kernenergie in een zoutkoepel ligt en dan wordt getroffen door een aardbeving.......

    GroenLinks onthutst over plannen kernafvalopslag Geplaatst: 20:48 uur, donderdag 11 april 2013

    Foto: Michael Kappel / Flickr Creative Commons

    GroenLinks in Vlagtwedde is verbijsterd over de plannen voor de opslag van kernafval, bij de buurtschap Wahn, over de grens met Duitsland nabij Ter Apel.

    Volgens fractievoorzitter Hendri Meendering moet de partij hier snel mee aan de slag omdat het anders 'niet goed komt'. Net als de Natuur- en Milieufederatie Groningen vreest Meendering dat de kernafvalopslag zal leiden tot milieu- en geldproblemen in onze provincie. Hij verwijst hierbij naar de opslag in een zoutkoepel in Gorleben. Daar zou via grondwater opgeslagen radioactief afval zijn weggelekt.
    rtvnoord.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat ik vandaag doe, is belangrijk,
    want ik geef er een dag van mijn leven voor.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. En juist dat is niet in geld uit te drukken!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. mijn dag is bijna op, welterusten voor straks.

    BeantwoordenVerwijderen