Teller

donderdag 25 april 2013

25042013

Moet vroeg op, heel vroeg, dus nu reeds de opening, maar waarmee? Onderwerpen genoeg voorhanden: herindeling, windturbines langs de N33 of iets anders politiek. Iedereen mag erover beginnen, maar ik draai een filmpje op de beamer, van de nieuwe dierenambulance waar Ceer achter het stuur zit, als hij niet aan de bar van het Golden Peerd is aangeschoven.

5 opmerkingen:

  1. Goedemorgen,er speelt iets anders, de discussie over de energie leidingen, die nu nog door de lucht gaan, te verplaatsen naar onder de grond. Laat ik nu altijd gedacht hebben dat de kabels gekoeld moesten worden. Vandaar dat deze transportleidingen bovengronds zijn opgehangen. Plus dat de voltage zo hoog is dat het onverstandig zou zijn om deze leidingen ondergronds aan te leggen. Dat de bovengrondse leidingen een gevaar voor de volksgezondheid zijn is bekend, maar zal dat als ze ondergronds gaan beter zijn?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, was het maar zo als Appie het zegt... Onderhoud's monteur zal ik altijd blijven voor dedierenambulance's, maar met een nieuwe bus zal het hoofdwaarschijnlijk niet meer nodig zijn tenminste de eerste 3 jaar, want anders vervalt de garantie.
    De oudere bussen natuurlijk wel, maar hier worden geen duizenden km. meer mee gereden.
    Chauffeur ben ik oproepbaar alleen in nood gevallen.
    Voor de rest ben ik actiever geworden voor alle Wsw'ers en dit vraagt ook wederom behoorlijk veel tijd en vooral met de wet participatie wat nog niet helemaal rond is, want dit is zeer belangrijk dan kan er het een en ander gewijzigd worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Stel die windmolens komen er. Hoe wordt deze energie getransporteerd. We zien dat straks ook in de Eemshaven. Mooiste zou zijn dat de grote afnemers dicht bij de bron gingen zitten. Helaas zal dat niet het geval zijn. Wie heeft het antwoord op deze vragen?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Trouwens wie heeft de secretarie ambtelijke ondersteuner in Menterwolde ?

    Pijnlijke taalfouten in ambtelijk stuk Menterwolde Geplaatst: 14:43 uur, donderdag 25 april 2013


    Taalfouten staan slordig en vallen altijd op, maar de fout die een Menterwolder ambtenaar maakte springt wel heel erg in het oog.

    In een ambtelijk stuk over de toekomst van het welzijnswerk in de gemeente schrijft hij of zij het woord 'verbetert' met een t, terwijl het 'verbeterd' moet zijn. Voor de oplettende lezer staan er zelfs nog een paar fouten in die niet zijn verbeterd.

    En dat is extra pijnlijk omdat het stuk gaat over taal- en ontwikkelingsachterstanden bij kinderen en hoe die achterstand teruggedrongen kan worden. Een paragraaf over taalachterstand bij ambtenaren ontbreekt...

    Trefwoord:nieuws

    BeantwoordenVerwijderen