Teller

vrijdag 19 april 2013

19042013

Vandaag heb ik meer op met de morgenstond, dan gisteren. Het werkt wel degelijk, iets eerder naar bed te gaan. Tor later vandaag.

13 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, de hele week begroet de morgenzon ons met een waterige randje.Ieder mogen denk ik: kwait nait, as het wel droge blieft. En zo zijn ook deze dag de verwachting hoog gespannen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mogguh lui!

    Ik ging gisteren even naar Veendam, lekker door Noord- en Zuidbroek. In Veendam knarsten mijn tanden van het zand (en van Dixons trowuens ook). Wat een stofwolken gisteren, dat zie je maar zelden in zo'n hevigheid.
    Zullen de boeren blij mee zijn, ik hoorde dat plantjes die net de kop boven het maaiveld haaden gezandstraald werden!
    Het verkeer was er blij mee, het zicht was af en toe echt minder.
    Wie er wel blij mee waren? De autowasserettes en sommige fotografen. Ik heb me ingehouden ;)

    Vandaag lekker achter de OC, dit weekend de schuur in, spullen opruimen en de fietsen herstellen. Jaren niet gedaan en nu heb ik er zin in. Kijken of ik het nog kan :)

    Maak er een prachtdag van!
    JP

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen, gisteren door het Westerkwartier gereden, maar geen last gehad van stof o.i.d..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Chris, in het Westerkwartier heb je akkerbouw op de klei. Die klei waait niet weg. Op het zand, waar veen is geweest, is veeteeld. Het gras houdt daar het zand bij elkaar.

      Verwijderen
  4. Rustig vandaag Appie. Allemaal onder de indruk van het Koningslied waarschijnlijk. TOM

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Reacties
    1. Ik weet niet of jullie het aangekondigde lied hebben gehoord hier was natuurlijk behoorlijk veel commentaar op zoals ik mij dit heel goed kan voorstellen met al deze bonkebonk muziek er tussen door, alleen ik kwam haast niet meer bij toen iemand zei van de bovenstaande liedje van André van Duin bij Henk Binnendijk van rtvnoord.
      Wat ik mij wel afvraag wie bepaald het Koningslied.....

      Verwijderen
  6. Dit hadden de mintreels uit de gemeente Menterwolde vele malen kunnen verbeteren. De tekst en de muziek boeit niet, het is allemaal te soft!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wim wat ik er van begrepen heb is dat er 53 van de beste tekstschrijvers die wij in dit land hebben hun/haar bijdrage aan het liedje hebben gegeven. 2 commissies hebben er een plasje over gedaan. Het liedje straalt kracht en zelfvertrouwen uit en laat de wereld zien waar wij als volk voor staan. Een trotse natie voor de duvel niet bang. Nu al 1 op you tube. Appie morgen maar openen met het koningslied. Zorg ik er voor dat jij voor die moedige daad op 30 april een lintje krijgt. TOM

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. waar er drieënvijftig stoeien met een tekst
      is het resultaat niet eens het gekst
      maar wel het waarom ze zich vermoeien
      voor iets dat lijkt bestemd te zijn voor koeien.

      Verwijderen
    2. Tom, een lintje voor "bewezen diensten" zal ik niet weigeren, maar alleen voor het plaatsen van het Koningslied er eentje krijgen zou mij hevig in verlegenheid brengen. Dus beste Tom, zal het je niet verbazen dat ik deze niet plaats, want ik wil mijzelf niet in problemen brengen. ;)

      Verder vind ik het een lied van niks, veel te moeilijk om mee te zingen. Dat was toch de bedoeling? Het idee, zal je misschien verbazen, vond ik niet slecht, maar het resultaat is belabberd in mijn ogen. De klant is Koning, maar nu even niet Tom. Verzoek afgewezen, want wil de klanten aan de toog houden. Moet ook denken aan mijn gezin, moet wel brood op de plank blijven.

      Verwijderen