Teller

zaterdag 27 juli 2013

27-07-2013

Nu is het nog mistig. Verder vandaag onweersbuien met kans op hagel en windstoten maar ik ben geen weerman dus kan het ook nog meevallen. Vanavond weten we meer over het weer van vandaag.


Frekie

12 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, dat het weer voor verrassingen kan zorgen las ik in het DvhN. Winschoten Pekela en Muntendam lagen dit keer in de gevaren zone.
    Hoewel hier in Zuidbroek heb ik er weinig van gemerkt.
    Zo zie je maar weer dat het plaatselijk behoorlijk kan verschillen. Ik wens je een droge dag toe!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou Wim ik wil niet lullig doen maar er komt heftig weer aan. Zet de pompen maar klaar. Mocht het water in het toilet omhoog komen gewoon een volle toiletrol in de pot stoppen, werkt bijzonder effectief. Misschien een optie om slecht ter baan gaanden en niet zwemmers alvast naar de bovenverdieping te verplaatsen. Zwemvesten en ontruimingsdraaiboek ligt klaar. Nu alleen buienradar nog even in de gaten houden.denk zelf aan code rood. www.buienradar.nl TOM

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Frekie,
    "...maar ik ben geen weerman dus kan het ook nog meevallen..."

    heel bemoedigend hoor..., zo'n opmerking...
    dan begrijp je gelijk waarom het komend van de vakman altijd tegenvalt.
    ;-0

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dan wordt het toch wel tijd om op een boot te gaan wonen TOM. Zelfs Noach overleefde zo de zondvloed.
    De heersers van 1940-1945 maakte de boten van beton, maar of dat nu en optie is? Je krijgt dan geen groene label, dus toch maar voor hout.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Slechte Middag allemaal.

    Slecht? ja slecht athans de mijn dag wel. Ik heb gister diagnose hernia gekregen en met de ziekenhuisen die mensen als winstproduct zien schiet het niet erg op dus een wachtijd van 5 weken op een mri scan is heel normaal. m.a.w verek maar lekker van de pijn en neem nog wat morfine dan zien we u over een maand.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. -VB- Welk ziekenhuis ben je geweest? Zelf zijn mijn vrouw en ik geopereerd aan een hernia door de chirurg Coppes van het UMCG. Heel goede ervaringen mee maar is al wel weer jaren geleden. Als je uitval verschijnselen krijgt dan wordt je direct geholpen en dat was bij ons het geval. Niet wachten met melden want anders kan het blijvend worden begreep ik van Coppes. Hij zei letterlijk dat iedere hernia vanzelf over ging op den duur maar dat je er wel een lamme poot of klapvoet van kon overhouden. Zijn advies was zo snel mogelijk opereren. Sterkte er mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Willem ik heb uitvalsverschijnselen in mijn been en ik ben bij de Neuroloog geweest maar ik moet wachten op de MRI Maandag ga ik bellen met een privekliniek in Ede deze behandelen binnen 2 weken

    BeantwoordenVerwijderen
  8. VB, je kan ook wat genuanceerder met je opmerkingen omgaan. We willen allen het allerliefst direct geholpen worden, en ook zo goed mogelijk. Of dan het alternatief die jij voorstelt de oplossing is, betwijfel ik.Ieder ziekenhuis heeft zijn specialisme, en juist daar krijg je de behandeling die je wenst.
    We gaan toch allen voor goud!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hallo Wim laat VB even. Die jongen heeft last van zijn rug en wil gelijk geholpen worden. Helemaal niets mis mee. Kan me daar wel iets bij voorstellen. Zeker met hernia. TOM

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wim de reguliere zorg in Nederland is gewoon k*t . % weken wachten op een MRI en dan nog eens 2 maanden wachten op een operatie is gewoon niet te doen. En bovendien worden de kosten van de privekliniek volledig door het ziekenfonds vergoed dus ik snap je probleem niet helemaal. Tenzij je mij wilt zien veranderen in een junk vanwege de morfine.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Nee VB. ik gun jou een gezond leven toe. Alleen de manier waarop de reguliere ziekenhuizen hier neer gezet worden stoorde mij.

    BeantwoordenVerwijderen