Teller

maandag 5 mei 2014

05052014

Het artikel over de PvdA in de Volkskrant van afgelopen Zaterdag. Klik voor een groter leesbaar formaat op de foto. Nog niet groot genoeg, dan rechtermuisknop en opslaan op de pc en in een fotoprogramma openen. Maak je het zo groot als je zelf wilt.


6 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, ach Appie, het is onder onze eigen ogen gebeurt. Maar of het ook een houdbaarheidsdatum heeft? Als we naar onze buurgemeente H/S kijken, weten we het antwoord al.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen.

    Gisteren een toepasselijke opening Appie. Vandaag iets minder passend bij het gevoel van vrijheid.

    Triestheid ten top. Ik begrijp dat de mensen op de foto niet lachen op de foto.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jan, vrijheid is dat je kunt doen en zeggen wat je wilt, dat kunnen wij sinds de bevrijding. Ook met de vrijheid van de pers staan wij bovenaan in de wereld. Nergens in de wereld kan men kiezen, bij mijn weten dan, tussen zoveel verschillende partijen. In Menterwolde hebben wij van dat recht gebruik gemaakt door voor een politieke aardverschuiving te zorgen, in veel landen kan dat niet. Dus ...... sluit bovenstaand artikel heel goed aan bij mijn gevoel van vrijheid. En Huizinga en Van Duren mogen werken om het vertrouwen te herstellen. Menterwolde is niet echt van kleur verschoten, slechts van partij(en) gewisseld.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goedemiddag,

    Even kort naar binnen en dan direct weer aan de slag....prachtig weer trouwens om naar een bevrijdingsfestival te gaan.....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Appie, Gosse en ik zullen onze uiterste best doen! We werken hard...daar kunnen de kiezers van de PvdA van op aan!

    BeantwoordenVerwijderen