Teller

donderdag 22 mei 2014

22052014

Gisteravond deed ik TV Noord aan en zag allemaal blije mensen zingen op de Grote Markt : "Wij gaan Europa in." Bleek dat het geen blije kiezers waren, maar fans van FC Groningen. Toch zijn ook de Europese verkiezingen belangrijk, velen zien het anders, en laten de stembus in meerderheid links liggen. Het is dus meer Europa zoekt stem, maar ze hebben Appie gevonden. Ik ga stemmen vandaag als ik terug ben.Tref ik jullie daar ook?


10 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, of ik je ook tegenkom in het stemhokje Appie, is de vraag. Natuurlijk breng ik mijn stem uit, democratie en het dienstbaar zijn staan bij mij hoog in het vaandel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou maar hopen dan je met (hooggedragen) vaandel en al door de deur van het stembureau kunt. ;-)

      Verwijderen
  2. Nee Appie, mij tref je daar niet aan....
    JP

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen, tuurlijk is het logies voor ons dat wij gaan stemmen, want wij gaan niet voor een superstaat.(maar denkt iedereen er zo over.....gelezen....opkomst van 30%.......)

    Straks de waterleiding afsluiten en een nieuwe weg creëren voor 22 mm. aanleg naar de combiketel met onderbreking voor de w.c. wastafel, douche, en bad en retour met 15 mm. voor het warmewater.

    M.a.w. denk ik niet dat ik Appie tegen ga komen, misschien als de verbouwing helemaal klaar is :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  4. goedenavond.....

    wanneer je nu nog heen gaat appie, komen we je mss nog wel tegen :-) welk stembureau ga je dan? ;-) hoef je niet te zeggen hoor, ik roep wel even in het stembureau.....en kijk of je omkijkt...

    t was even wennen vanochtend om niet om 7 uur al in het stembureau te staan......lange, maar elke keer gezellige dagen gehad met wie ik er ook zat. ook nooit geen problemen met mensen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat Appie roepen...
      dat werkt toch enkel en alleen in de (anonimiteit van de) Supermarkt

      Verwijderen
  5. Bloem, als er iemand om heeft gekeken, dan was dat niet de echte Appie, maar iemand die deed alsof. Ik heb je namelijk niet gezien. En dat jij het altijd gezellig vond, met wie dan ook, kan ik mij voorstellen, want jij brengt overal de lach in het vertrek, dus zal dat op het stembureau niet anders zijn geweest.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo op laatste moment snel met m'n vrouwtje heen jawel gefietst om te gaan stemmen, want alles wat ook maar tegen zitten kon zat tegen wel 3 keer naar een bouwmarkt geweest om weer andere onderdelen op te halen....maar het is nu goed.

    J.P. van harte als je tenminste nog op D66 stemt, jammer dat je nog niet overgestapt bent naar de S.P. :-).

    BeantwoordenVerwijderen