Teller

dinsdag 20 mei 2014

20052014

Op de voorpagina van het DvhN een grote kop: "Bijna alles mag in Blauwestad." Er komen huurhuizen, tweede woningen mag, en ieder die plannen heeft kan er mee komen. Gedeputeerde Staghouwer wil het geen noodgreep noemen, ook een laatste redmiddel klinkt te negatief, maar er moet nu geld verdient worden. Dat laatste geldt ook voor Appie, tot later vandaag.

9 opmerkingen:

  1. Goedemorgen.

    @Willem, de boeren uit het zuiden komen niet door de Spoorstraat en niet in het Peerd, vandaar dat ik ze even was vergeten.
    De verrassing staat wel op de tekening, maar het is me niet duidelijk geworden of het een drempel of een wasbordje is.
    Die halve rotonde is een gek ding, maar haalt de snelheid er wl uit. En wanneer iedereen met verstand en respect rijdt (ik weet het; dan waren er geen maatregelen nodig) moet het goed gaan. Er zullen altijd situaties zijn aan te dragen die tot problemen leiden, maar dat hou je toch. Misschien dat de Vlaslaan nog eens eenrichtingsverkeer gaat worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen,de bouwers hebben al een lange tijd geleden de Blauwestad verlaten.Ja wil wil daar ook in een gekunstelde dorp wonen ver van het centrum van Winschoten. Dat Staghouwer nu het voorbeeld van Meerstad aanpakt is logies, mischien dat de schade dan nog in de hand te houden is. De grootheidswaanzin van toen heeft geleid tot enorme financiële offers.Neem nu eens de roos over de A7 naar Winschoten? Je moet iedere keer 2 keer over de A7 om van Winschoten naar Bad-Nieuweschans of naar Groningen te rijden.De oude situatie was mischien niet ideaal, helaas is dat de oplossing ook niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt aardig van Staghouwer, maar is er ook gedacht aan een schadeloosstelling van diegenen die naar nu blinkt onder valse voorwendsels naar de Blauwe stad zijn gelokt? Men heeft veel geld gestoken in een huis dat in een exclusieve omgeving zou staan. Echter met de huidige plannen is daar geen sprake van, dus nog eens een extra waardedaling op de woning. Ik ben altijd tegenstander van het project Blauwe stad geweest, maar als de politiek ook nog eens de mensen die hun nek uit staken het gelag laten betalen is dat niet zo fraai.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goedemiddag.

    Vervolg motormaaier…. ‘Eind goed al goed’

    Gisteren met de maaier bij Gerlok geweest
    de aandrijving was niet te repareren…

    Iemand uit de gemeente Slochteren heeft zich
    op positieve manier sterk gemaakt voor ons.
    Hij kent de verkoper en heeft hem gebeld.

    Het resultaat is dat de maaier vanmiddag
    terug ging naar de verkoper en hij ons het
    aankoopbedrag overhandigde.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nu die armband nog terug waar jij het over had van die andere Menterwolmer, maar dat zal wel moeilijker worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja het is super Appie, maar aan de armband kan ik natuurlijk niets doen zonder aanknopingspunt.:)

    BeantwoordenVerwijderen