Teller

zaterdag 31 mei 2014

31052014

De zon schijnt, de vogels hebben hun hoogste lied vandaag al weer achter de rug. Tijd om deze dag eens goed te gaan besteden. De tuin vraagt erom, niet met een hoorbare stem, maar laat het zien, als je er oog voor hebt. Tot later vandaag.

5 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, tja het is mij ook opgevallen dat het ietsjes rustiger wordt. 2 weekjes terug zijn de Pimpelmeesjes uitgevlogen uit hun nest waar ik iedere dag vanuit huis zicht op heb.
    De eerste die probeerde weg te vliegen ging radicaal mis.....hij belande op het gras onder mijn ogen.... rende heen gooide hem op 1.80 hoogte en toen kwam die moordenaar.......tja hoort bij de natuur krijg ik van iedereen te horen, maar het is niet leuk om getuige te zijn......stomme rot katte zeg ik.....

    Maar de vele merels hier communiceren nog iedere dag van s'ochtens vroeg tot s'avonds laat en hier wordt ik vrolijk van :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. inderdaad, de ongewenste planten groeien als de spreekwoordelijke kool. Hoewel ook ongewenste planten hun sier hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. goedenmiddag...

    was met hemelvaart in noordbroek, het was er helaas niet heel erg druk, maar er was wel publiek.
    leuk was het wel, genoeg 'bekenden' tegengekomen om toch een gezellige dag te hebben :-)

    druk bezig met het vullen van de tuin met grof grint, zodat de strijd tegen het onkruid hopenlijk wat minder wordt ......maar inmiddels werken de ruggen zo slecht mee :-(
    de eerste erker is ook in de verf, op naar de volgende.....rustig aan hopen we dat het hele huis netjes in de verf staat deze zomer (kregen al commentaar dat we ons mooie spandoek die ooit op de supermarkt hing nu wel op eigen pand konden hangen.....jaja ook volwassenen zijn hard tegen elkaar niet alleen kinderen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Rustig hier, dat was wel anders in de supermarkt.
    Bloem als ze over je praten zijn ze je nog niet vergeten, til daar niet te zwaar aan. Ook dat gaat weer voorbij!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. is ook zo, bedankt wim :-)

    maar de ellendige aanblik stoort ons zelf ook ...

    beetje te druk geweest afgelopen jaren met iets anders

    BeantwoordenVerwijderen