Teller

donderdag 3 juli 2014

03072014

Een verslag vanmorgen in de krant van de informatieavond over windmolens in Meeden. Actiegroep Storm Meeden riep daar de inwoners op om samen harde acties te voeren tegen de plannen om windmolens te plaatsen. De actiegroep kreeg gisteravond tientallen nieuwe leden.

4 opmerkingen:

  1. Goedemorgen ik heb nog niets gelezen, want de krant ligt vanaf 5 uur in de brievenbus haal hem zo op en ga hem lezen tijdens mijn rookpauze's 11.00 u. Balloërveld(hoofdblad), 12.00 u.bij de Dieversluis(regionaaldnieuws) en tegen 12.45 u.(economie en snel sport fc knudde:-). ) vlak voor Zwolle achter de parkeerplaats bij een kleine plasje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het doet gewoon pijn om een stukje van onze welvaart en welzijn in te leveren. De algemene vorm waarin heel het Nederlandse volk deelde zeker ook in de sociale en nutsvoorzieningen, is om gedoopt in als het mij maar goed gaat. Solidariteit, waar den Uil het vaak over had, is ten grave gedragen. Wat zeker in de gezondheidszorg duidelijk naar voren komt. Wat heeft dat te maken met de windmolens vraagt u zich mischien af, veel! Ook hier worden de hakken in het zand gezet, en komen ze er niet uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen,

    .....en in beide gevallen is Moorlag (ik zou haast zeggen "wederom") van de partij.....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. geDAGte

    Wie krijgt straks de zwarte piet?
    - de Burgemeester als hij hem de hand reikt,
    - wij allemaal omdat we 'm niet kwijt willen,
    - de Rechter omdat die van zwartepieten houdt,
    - de tegenstanders omdat ze 'm niet willen.

    BeantwoordenVerwijderen