Teller

donderdag 10 juli 2014

10072014

Was gisteravond weer laat, dus een vroege opening. Na regen komt zonneschijn, na de nederlaag misschien Zaterdag al weer een overwinning. Zo niet, de zon is er de komende dagen voor iedereen weer bij. Ook mooi toch?

7 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, na een paar uurtjes slaap begint de dag alweer lekker zonnig en zoals voorspeld is wordt het weer lekker warm :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, ik heb de wedstrijd niet helemaal uitgezeten.
    Vond ook dat Robben die zich anders als een hazewindhond liep, zich niet onderscheidde. De andere spelers konden hem makkelijk bijhouden.Kreeg het idee dat de spirit er wat uit was.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik viel net niet in slaap, maar dat kwam vooral door mevrouw Pé die heen en weer liep. Messi was al net zo gewoontjes als Robben, beiden gaven niet het idee te werken aan de titel beste voetballer van het toernooi. Cillissen was de beste speler, deed een paar mooie reddingen maar uitblinkers waren er deze keer niet. Wat ik wel raar vond was dat De Jong meedeed. Dat was een geheide wisselspeler en kon Krul uiteindelijk niet onder de lat. Maar ik denk dat Van Gaal 16 miljoen beterweters heeft :)
    Mazzels en moj menschen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goedemorgen! Jammer,maar ik vind een derde plaats ook geweldig..iedereen dacht dat Nederland de eerste ronde niet eens doorkwam..Ik blijf het een topprestatie vinden! Nederland heeft goed gevoetbald...jammer dat het op penalty's aankwam. Dat is een loterij....en helaas niet goed uitgepakt voor ons. Zaterdag een herkansing...met hopelijk een mooie derde verdiende plaats! Nu gauw weer verder aan de slag! Voor wie moet werken als ik werkse...en anders, geniet van het prachtige weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. 'tis rustig hier mss wel na de voetbal strijdje....., ik heb mij in ieder geval niet verveeld na m'n rondje voor m'n werk eerst effe aangeschoven bij oude collega's van novatec/work, niets gegeten omdat voor mijn inziens te zwart was......barbegugi zoals m'n opa dit vroeger zei :-).
    Kom thuis en zeg goedeavond alles naar wens hier?nee kreeg ik als antwoord de wasmachine kon wel eens kapot zijn..een beetje profesories uit elkaar gehaald en warempel je kon wel eens gelijk krijgen........
    Ik dacht in tussen tijd effe kijken of m'n nieuwe grasrobot al op geladen was ik zag geen lampje branden...... eerste instantie 2 tandriemen doormidden gescheurd......kan aan mij liggen, maar als de addc ermee ophoud sorry zeg ik dan geef mijn eurotjes maar lekker terug....... en afwachten wat het volgende mag zijn.
    ....
    Maar gelukkig lach ik overal om en terecht zeg ik dit, want ook mag zo verschrikkelijk donker zijn het wordt altijd wel weer licht;-).

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ceer, eeuwige optimist! Goed van je!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heb zojuist ook een grasrobot gekocht via https://www.robotmaaiervergelijken.nl/robotmaaier-aanbieding . Ben benieuwd hoe hij gaat bevallen! Gr. Karel.

    BeantwoordenVerwijderen