Teller

vrijdag 4 juli 2014

04072014

De afgelopen dagen zijn de klinkers uit de Hereweg in Meeden gehaald. Gisteren is er geasfalteerd, vandaag stond een mooie foto daarvan in het DvhN, gemaakt door Harry Tielman. Er zal nog een rode kleur op het zwarte asfalt worden aangebracht en dan kan men weer gebruik maken van de Hereweg. Hopelijk zijn dan de klachten ook in Meeden voorbij.

8 opmerkingen:

  1. Goedemorgen,het zal vandaag weer een warme dag worden. Geniet er van want volgens de weerdeskundigen krijgen we de komende dagen wisselvallige weer.t'Is wat met het weer!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. gelukkig dat niet elke weerdeskundige...
      een weerkundige is...
      maar gewoon weer een deskundoloog.

      Verwijderen
    2. Of ervaringsdeskundige. Of bij RTV Noord wat vertelt :)
      Fijn weekend en voor de fanatico's hoop ik niet op een oranje zonsondergang zaterdagavond. Costa Rica uit, altijd lastig :)

      Moj en de mazzels van Bartjens en het geluk van iett Heijn (en wat er verder nog voor gewenste wensen zijn mag je zelf invullen en zo mogelijk realiseren!)

      Verwijderen
  2. Ziet er mooi uit, hadden ze eerder moeten doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik struikelde (met de auto) over de drempel vandaag op de tussenklappen....
    vanuit muntendam kom je wel langzamer zuidbroek binnen, hoop wel dat ze er nog wat borden/waarschuwingen bijzetten, want hij is wel een beetje klein...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bloem de borden zijn vanaf Muntendam verscholen achter het struikgewas.Het is wel even wennen zo''n hinderlijke bult in de weg, ze hadden een duidelijke markering op de weg moeten maken.

    BeantwoordenVerwijderen