Teller

donderdag 31 juli 2014

31072013

Op afstand heb ik de deur geopend van het Golden Peerd. Dat kan in een virtueel café. Best wel handig. Hoop op een vermakelijke dag voor een ieder.

4 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, op afstand? Ben jij wel tussenuit gegaan zonder dit te zeggen.

    Dedierenambulance werd eind gistermiddag opgehaald, ik zei nog ga straks met de w.c aan de gang, maar alleen de waterleiding van de wasbakje 10 cm.ingekort...., want het gras moest eraf en de nieuwe carburateur voor de scooter was gistermiddag door de post bezorgt en moest nog snel even geplaatst worden en het mooiste is dat de motor ook weer na een jaar weer loopt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. 'k wist niet dat je boos werd :-), maar goed ik dacht al dat jij weg was met leuke foto maar zal voor de zekerheid even vragen:-).

      Ben zelf ook bijna dag en nacht aan het klooien met van alles en nog wat....... de w.c. ziet er nu al een stuk beter uit met frame en 2 balkjes, want er zit nu een afbouw om toe morgen plafond er onder en als het een beetje meezit overmorgen gaan betegelen en dan overovermorgen invoegen.......

      Verwijderen
  3. De landbouwers hebben het druk met hun granen, hoewel het mooie weer volgende de deskundigen nog een tijdje aan houden.
    k' Zat de laatste dagen bij de Waddenzee, en ieder keer verbaas ik mij er over wat voor vaartuigen je daar tegen komt. Volgens mij moeten deze boten als ze buitengaats gaan gekeurd te worden, en juist dat zie ik er niet altijd aan af.
    Moet dan nog altijd denken aan die varende Duitse nomade, die jaren gelden in zijn wrakke bootje de Wadden af struinde.
    Alleen daar over zou je een boek kunnen schrijven.

    BeantwoordenVerwijderen