Teller

zaterdag 4 oktober 2014

04102014

Ik ga nu op bed, maar heb mij voorgenomen om uit te slapen. Omdat er altijd klanten zijn die vroeg naar binnen willen, open ik nu de kroeg reeds. En waar zij het over zullen hebben, dat verneem ik later vandaag wel.

6 opmerkingen:

 1. Weet je wat gek is , ik lees nooit goh lekker gewerkt/verdient vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen, ik haak er even op in Anoniem. Als ik iedere keer ga vertellen hoeveel plezier ik heb aan het (vrijwilligers) werk wat ik doe, dan zal mijn bijdrage eentonig worden. En dan spreken we nog niet over de verdienste. Laten we ons gewoon bezighouden met zaken die onze directe en indirecte samenleving aan gaan.
  Tot slot: vanmorgen geen mist, het belooft een mooie dag te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemorgen, tja uitslapen dit probeer ik elk weekend te doen alleen lukt het mij niet......6 uur begin ik draaien en een half uurtje later zegt m'n partner ga maar van bed af....., maar na 2 uur behoorlijk veel informatie binnen gekregen en kruip even op bed om haar te ontwaken :-).

  Straks de muren in de slaapkamer van de nieuw geplaatste kozijnen bijwerken een vleugje saus eroverheen, een kort stukje muur opmetselen van 75 cm.x 60 cm. en vanavond naar een feestje van 40 jarig huwelijk en ben bang dat het wel eens laat kan worden.......

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En wat ik bijzonder graag zou willen weten hoeveel geld is er voor de Wsw'er, en sorry zoals mijn gedachten gaat gaat het weer de verkeerde kant op.....

  Eerste miljoenen voor arbeidsmarkt Oost-Groningen
  34
  DVHN | Gepubliceerd op 03 oktober 2014, 19:31
  Laatst bijgewerkt op 03 oktober 2014, 22:51
  WINSCHOTEN - Een onafhankelijke commissie onder leiding van oud-Tweede Kamerlid Jan van Zijl (PvdA) gaat op zoek naar oplossingen voor de problemen op de arbeidsmarkt in Oost-Groningen.

  Daar is de werkloosheid zeer hoog en drukken noodlijdende sociale werkvoorzieningschappen financieel zwaar op de gemeenten. De Commissie Van Zijl gaat in opdracht van de provincie aan het werk en levert binnen drie maanden een plan.

  Staatssecretaris Jetta Klijnsma (PvdA) van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, liet vrijdag in Winschoten weten dat ze vertrouwen heeft in de commissie. Klijnsma kwam met een eerste bijdrage van 2,5 miljoen om de werkvoorzieningschappen te steunen. Dat is lang niet genoeg. Om te voorkomen dat de gemeenten, die verantwoordelijk zijn voor de financiële tekorten bij de schappen kopje onder gaan, zijn tientallen miljoenen nodig.

  Rijksbezuinigingen

  Klijnsma verklaarde dat de werkloosheidsproblematiek in Oost-Groningen 'een onsje erger is' dan in de rest van het land. Met in totaal ongeveer 3000 werknemers zijn Wedeka en Synergon veruit de grootste bedrijven in de regio. Door rijksbezuinigingen bij de schappen dreigt het aantal mensen aan de onderkant van de arbeidsmarkt in Oost-Groningen fors te groeien. Ander werk is er niet omdat de maakindustrie (karton) die van oudsher veel laagopgeleiden werk bood, in de regio praktisch is verdwenen.

  BeantwoordenVerwijderen