Teller

zondag 26 oktober 2014

26102014

Goedemorgen Menterwolde. Goed wakker? Vannacht is de klok en uur terug gegaan. Ik zeg het nog maar even, het Golden Peerd is altijd geopend, maar elders kun je natuurlijk wel een uur te vroeg op de stoep staan.

11 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, de vooruitgang heeft gezorgd dat we digitaal op de hoogte gehouden worden van deze verandering. Gelukkig maar, want een uur wachten voor een gesloten deur kom de klandizie niet ten goede.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen.... de klok waar een trapje bij moet geeft nog niet de juiste tijd aan, maar net als Wim schrijft, digitaal klopt het. Fijne zondag allen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen. Een uur langer slapen kon, is alleen niet gelukt helaas.
    Het is gisteren toch gelukt om de buizen onder het Winschoterdiep door te trekken. Had het idee dat er nog een 2e boorstelling is aangevoerd die iets sterker was. De potklei laag van Zuidbroek gaf wat problemen met het boren. Daarom was het een week eerder ook al niet gelukt. De buizen zijn (op 1 waterleidingbuis na) allemaal voor Enexis. Er komen nieuwe middenspanningskabels in. De glasvezel buizen gebruikt Enexis om hun stations te kunnen schakelen. Dus helaas niet voor internet.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goedemorgen. Dank voor de info Arnold.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. goedenmiddag.....

    ik moest eerst lezen, heb het peerd een week niet bezocht...druk druk....
    het zwembadverhaal.....het was mij al lang duidelijk dat dat rapport alleen uitstel van executie was. dat alleen van noortbad open zou blijven, is de insteek altijd geweest....
    wij hebben de laatste dagen ontzettend slecht internet, niet alleen wifi, maar ook gewoon via kabeltje. ik hoor meerdere hierover. van ziggo. toevallig gaat het samen met opening van het eethuisje, maar dat zal wel toeval zijn, ziggo is wel vaker traag :-(
    ik was om 11:00 uur al uit bed vanochtend, heerlijk dat uur :-(
    t is een mooie dag, ik probeer me straks naar buiten te slepen, om in de tuin te werken, maar de rug werkt tegen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. welk eethuisje...,
      en waar?

      Verwijderen
    2. SiKo, De Pannenman waar vroeger de drogisterij was gevestigd, naast Bloem dus.

      Verwijderen
    3. website verwijst naar eetgelegenheid in...
      ... Leek;
      Toeval of een hoort het bijelkaar?

      Verwijderen
  6. haha, ik zie ineens wat wim bedoelt dat ie moet bewijzen geen robot te zijn....ik snap je wim, hoezo bewijs ik met invullen van 3 letters dat ik geen robot ben?

    BeantwoordenVerwijderen