Teller

zondag 2 november 2014

02112014

Als je niet naar de bomen keek gisteren, dan waande je op een mooie dag in Mei, maar het was toch echt de eerste November. Nog zo'n dag vandaag of was het eenmalig? Ik laat mij verrassen.

6 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, verrassingen zijn altijd welkom, het geeft het leven in houd, zodat je later kunt zeggen: weet je nog van toen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. Deze keer blijft de tekst wel staan. De laatste paar keer kwam ik niet bij de spam filter uit en was het getypte weg. Nou ja, het wordt steeds stiller intPeerd en ook op Facebook merk ik afname. En diegenen die wel veel ongein posten zie ik niet want die zitten in een strafhoekje. Daar zullen de meesten mij ook wel zetten :)

      Vanmiddag high tea in Stad met mijn vader en z'n vrouw en dan met de trouwe blauwe naar Jubbega waar de carrosseur zich even met wat plaatwerk gaat uitleven. Met de nodige mazzel in het voorjaar het volgende deel van de make-over :)

      Verwijderen
    2. Bij een echte Zweed hoeft dat niet JP. alleen de Belgische versie heeft weleens last van zweren en puisten.

      Verwijderen
  3. Goedemorgen,

    Vandaag eigenlijk bestemd om achterstallige administratie weg te werken.....schuif ik toch deels door naar morgen.....ik ga me ook maar eens vermaken buitenshuis....

    BeantwoordenVerwijderen