Teller

zondag 30 november 2014

30112014


Bram had het goed. De Oudelaan in de Tussenklappenpolder.



17 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, de eerste adventzondag is aangebroken, het betekend dat het jaar 2014 ten einde loopt. December is voor mij geen plezierige maand, ik zal u daarmee niet belasten.
    De foto is genomen vanaf de A7 richting Pedro boot.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, de foto? vergroot en kan er geen touw aan vast knopen....voor mij te onduidelijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen,

    ik sluit me aan bij Wim. De fotograaf staat tussen vd Valk en de afslag Sappemeer.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mogguh lui!

    Mag best hoor Wim! 't-Is een virtueel soort stamkroeg!

    Wat de foto betreft: Ik kom er nog niet uit. Zal wel slaaptekort zijn, Om vijf uur op bed gegaan om de Egyptegangsters op te halen. Die genoten hebben tot en met, van elkaar en van het land. Omdat ze niet vasthielden aan NL begeleiding konden ze kiezen tussen een lage excursie per bus of per privé-busje. Kostte wel wat meer maar ze hebben ook meer kunnen zien. Ook dingen die je niet ziet vanuit je touringcar trouwens en waren ze heel blij met hun twee "bewakers". De gids vertelde dat hij veel minder werk had sinds er veel russen komen Die spreken geen woord "over de grens" en veel interesse hebben ze niet. En het viel Daverende Drie op dat ze bijna nooit lachen. Er zaten er veel in dat resort, als er tien keer gelachen werd was het veel. En juist dat was mij in Moskou in '80 opgevallen: Niemand lacht in het openbaar. Ik dacht toen het de Sovjet repressie was maar kennelijk gaat het dieper.

    Enfin na de meiden te hebben afgezet in A'dam West en vlak bij het IJ was het een rustige rit naar Sboern. En nu dus sterke koffie :)

    Mazzels ende mojs!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. goede morgen,

    al dat groen kan ik niet thuis brengen, maar ik ben er vrij zeker van rechts van het bekende gele blok een gebouw staat, dat volgens mij grijs is. er hangt ook een geel bord aan en volgens mij zit er ook voor een gedeelte een licht koepel op. die twee dingen maken het voor mij de schuur van loonbedrijf van oosten aan de duurkenakker te meeden. na nogmaals de foto te hebben bekeken, kan het wel eens zijn dat de foto is genomen vlak bij de spoorovergang (onbewaakt) richting het land van fokko prins. daar begint ook een fietspad, wat volgens mij uitkomt op een pad wat ook heet oudelaan

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Goedemorgen. Ik zie het niet. We vieren de 80ste verjaardag van mijn vader. Tot later.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. van harte gefeliciteerd met de verjaardag van jullie vader opa en man Jan....veel plezier nog in Brussel

      Verwijderen
  7. Jan, gefeliciteerd. Tachtig alweer, de tijd vliegt!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Bram, gefelciteerd. Het is Van Oosten rechts en de Oudelaan is ook goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. dit was een thuiswedstrijd voor je Bram, gefeliciteerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Bram, dat heb je toch geweldig uitgeplozen! Van harte!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. dank, dank, dank. chris, helaas, het zit allemaal in de grijze massa onder een deksel, kan het ook niet helpen. eens gezien vergeet ik iets niet licht. was zeker deze x geen extra plaatjes nodig. sterker nog, als jij van af de oudelaan komt, en de legeweg oversteekt, kom jij op de hondelaan. daar waar tegen woordig een installatie staat van de nam om stikstof uit de lucht te halen en toe te voegen aan het russiche aargas om deze ook, net als het slochteren gas, laag calorisch te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Goedemiddag, wat een prachtige foto....

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Het is dus wel de plaatst waar men de windmolens willen gaan plaatsten........En Thies van harte met behalen van je 80e en er zullen nog vele jaren gaan volgen !

    BeantwoordenVerwijderen