Teller

dinsdag 25 november 2014

25112014

Het bestuur van stichting De Noordsuythoeve in Noordbroek pakt de draad weer op las ik in het DvhN. Het bestuur stapte vorige maand vlak voor de opening van het nieuwe multifunctionele centrum op. De bestuursleden deden dat uit protest tegen de gemeente Menterwolde, die zich volgens hen niet aan de afspraken hield. Na stevige gesprekken is er nu weer over en weer vertrouwen, zo luidt de officiële verklaring. Het nieuwe bestuur, bestaande uit drie leden van het oude bestuur en twee nieuwe, wil vanaf 1 Januari weer aan de slag. Oud voorzitter Marc Hesp en voormalig secretaris Tonny Evers keren niet terug.

4 opmerkingen:

 1. goedemorgen, het valt me op dat de irritaties in dit kleine landje aan de zee de boven toon gaat voeren. Het elkaar accepteren en een plaatsje gunnen, is omgeslagen naar wrevel en afgunst. Of het nu in de politiek is of de samenleving waarin we leven, we nemen elkaar de maat. Dat is weleens anders geweest in dit kleine landje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedenavond........Wim ik gooi het op jaloezie...

  Waarom? daar heb ik bijzonder goede redenen voor...vanmiddag voor mij een bijzonder korte gesprek gehad met een Jobcoach het enigste wat hij vroeg of ik boos op hem ben, ik antwoordde terug nee hoor, maar ik had geschreven staat als een paal boven water:

  Dan vraag ik mij persoonlijk af of jij wel capabel genoeg bent voor deze functie….

  En dit door een l.b.o.'er gezegd en geschreven.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En niet te vergeten de zelfverrijking over de rug van een arbeider....

   Die het werk gaat leveren in plaatst van het denken..... en daarom zeg ik gelijke salaris.

   En zo zal ik altied blieven denken.

   Verwijderen
 3. Af en toe mag je het best niet met elkaar eens zijn! Dat moet gewoon kunnen. Fijn dat er weer een gedeeltelijk bestuur is.kijken hoelang men het nu volhoudt!

  BeantwoordenVerwijderen