Teller

maandag 24 november 2014

24112014

Ik open nu reeds het Golden Peerd, een beetje vroeg, maar dat heeft een reden. De reden? Heel simpel, gewoon voor mijn gemak. Hoef ik er straks niet uit voor dag en dauw. Gisteren hadden we weer een fotoquiz, ben voornemens om daar deze winter mee door te gaan, maar dan heb ik wel foto's nodig. Dus stuur maar in, want zonder foto's geen quiz!

12 opmerkingen:

  1. Dacht ik deze ochtend wakker te worden door grote machines die de kade van het Winschoterdiep zullen herstellen. Nee dus, een magere graafmachine staat stil en verlaten te wachten wanneer hij weer het werk mag doen waar hij voor gemaakt is. Terwijl een paar dagen eerder plechtig is belooft zowel door de gemeente als provincie,dat ze vandaag zullen beginnen met het herstel werk. Kan nog zegt u! We zullen zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wim, geduld is een schone zaak.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Inderdaad Appie, volgens mij lezen ze het Golden Peerd ook, want er komt leven in.de brouwerij. De graafmachine is gestart en er wordt heftig getelefoneerd. Zo zie je maar weer wat voor invloed het Golden Peerd heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mogguh lui!

    Ik stel voor om Menterwolde uit te breiden met "herkenbare plaatsen" in Slochteren en Hoogezand, eventueel met een cryptische hint er bij. Zoals het er nu uitziet worden we per 1-1-2018 toch één grote gemeente, desnoods met en/of zonder Oldambt en Haren. Dan worden we een gemeente met twee Van der Valks, aan beide "uiteinden" van de A7...

    Nou ja, druk druk druk vandaag want als de kat in Egypte zit, boer pas op je dochters :)

    Mazzels ende mojs!

    JP

    BeantwoordenVerwijderen
  5. HoogSloMermeer?
    Duurwoldstee? Midden Groningen?
    Altonaegypte?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De schakel tussen Groningen en het buitenland: Grenslanden

    BeantwoordenVerwijderen