Teller

zondag 9 november 2014

09112014

Gisteren zag ik nog een paar in de straat aan het gazon maaien. Het was wel acht November!

6 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, zelf heb ik gisteren m'n gazonnetje ook snel even gemaaid, want ik had gehoord zolang het boven 15 gr. is blijft het gras groeien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De laatste keer dat ik in november had gras gemaaid was in het jaar 2009 en volgens mijn weten hebben wij toen een zeer sneeuwrijke 3 maanden gehad vanaf 2e kerstdag tot sowieso maart.......

   Een zoveelste verzwakte Zwaan

   Verwijderen
 2. Goedemorgen. ik kreeg het advies van een kenner dat je het nu niet te kort moet maaien. Geniet van deze zondag, het zou een mooie dag worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mogguh lui!

  Ik mis de quizzzz.. Kunnen we niet uitgaan van de 3 samenwerkende gemeenten ipv Menterwolde? Meer kansen en meer gebied? Maar wel de bal als hoofdprijs natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat doe ik ook met mijn programma radio-kerkdiensten, kerken van diverse pluimage zijn welkom, Het onderscheid maken mensen, en niet de Grote Baas achter het Woord wat verkondigd wordt.
  In mijn gedachten zie ik Ceer al met gefronste wenkbrauwen zitten, en denken geloof is oorlog! Niets is minder waar, het verbroedert.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor Wim dat doe ik absoluut niet en niemand hoort mij dit zeggen of hardop denken, het enigste wat ik wel zeg waarom kan niet gewoon iedereen respecteren in het geloof die iedereen heeft toch?

   Verwijderen