Teller

vrijdag 16 januari 2015

16012015

Weer te lang verbleven op het internet, vandaar dat ik nu pas op bed ga, maar niet zonder de deur van het Golden Peerd van het slot te doen. Laat op bed dus, maar andermaal een vroege opening. Hoe laat gaan de klanten naar bed? Op een "vast" tijdstip of is het iedere keer weer anders? Ben benieuwd!

5 opmerkingen:

  1. Goedemorgen,tja bij ons is het echt variabel meestal 12.00 u., maar ook geregeld 1 á 2 uur........het nadeel is dat de haan iedere morgen om 6 uur afgaat....., maar goed 3 mokken koffie extra dark shagie erbij en naar 1 uur ben ik weer aanspreekbaar :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. regelmaat en netheid is mijn motto,daar hoort ook een vast patroon bij van eten slapen en opstaan. Het voegt niets aan je levenslengte toe, maar het geeft structuur aan je leven. Het is ingekaderd, dat betekend niet dat onverwachte situaties niet welkom zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen, vroeger was ik een nachtmens. Bij het klimmen der jaren is dat veranderd. Meestal ga ik om 22.45 uur naar bed om een uurtje te lezen voor het slapen. Om zeven uur wordt ik verkwikt wakker....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik lig meestal rond 0.00 in bed..maar dan kan ik nog niet meteen slapen. Dus nog even tv kijken en dan rond een uur of een slapen..Tja, zo heeft een ieder zijn ritueel...Fijne dag allen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wij verslaan dus iedereen !

    BeantwoordenVerwijderen