Teller

vrijdag 23 januari 2015

23012015

Het is vijf graden onder nul, bij de kachel is het lekker, maar de eerste minuten zal het wel koud zijn in de auto. Tot later.

13 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, even naar Amersfoort een autootje ophalen voor ons zag hem vorige week staan en gelijk verkocht dit zal hem worden zij ik, ach zal wel overboden worden dus laatste paar minuten geboden en warempel verkocht aan ons.

    Het is een gok voor een auto te kopen op een veiling natuurlijk, maar aangezien dat ik behoorlijk handig ben zal ik mij hiermee wel redden :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, is dan maar 1 factor belangrijk Chris, en dat is de prijs. Ze zouden vandaag bij ons de straat weer repareren, maar met -5?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijne dag iedereen! Heb je die rode nu verkocht Chris? Mooi dat het gelukt is! Ik wens je veel geluk met de auto

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mogguh lui. Gefeliciteerd Chris. Handig zijn met auto's is wel fijn, zou ik ook wel willen :(
    Maar goed, er zijn mensen in de club die me bijstaan dus gisteren is er een vervangende turbo geplaatst. En dat rijdt weer stukken beter dan een turbo met een gat. (Nee, geen turbogat maar een gat onder de klep. ) Volgend jaar maar kijken naar een hele goede. met kop en al...
    Iedereen alvast een fijn weekend gewenst!
    JP

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goedemiddag,

    ....een paar dagen niet geweest, even teruglezen....en me afvragen wat het onderzoek dat zonodig gedaan moet worden gaat kosten. Geven de dames en heren politici hierin ook openheid van zaken???? Kortom....kost dit cq gaat dit kosten???.....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. JK, volgens mij is het nog niet bekend of er een onderzoek komt, en zeker niet op welke wijze. Ben er ook niet voor om onderzoek op onderzoek te stapelen, maar hier gaat net wel ergens over, de beschuldigingen zijn niet misselijk. Ook de berichten uit "den lande" deden mij de wenkbrauwen fronsen. Denk dan ook dat het onderzoek zich op twee feiten moet richten. Namelijk hoe de procedure is geweest met de vacature en de aanstelling, en op de huidige situatie wat betreft de verhoudingen op het gemeentehuis. Zal lastig zijn, maar dit is niet iets om schouderophalend aan voorbij te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Goedenavond, het is gelukt om de auto naar Leek te rijden :-), maar @ Anja volgens mij heb jij mij niet goed gevolgd...... de rode Honda is al enkele jaren uit ons midden......eerst een blauwe Honda die ons binnen een paar maandjes in de steek en toen de vertrouwde Saab 9-3 die is nu te koop.

    Maar goed Ik moet zeggen het is mijn mening om te gaan zorgen voor deze:

    Audi A6 2.4 V6 Multitronic

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, zie je ook niet zo vaak meer! En straks nog minder!

      Verwijderen
  8. Begraven in Zuidbroek, anno 1802: Jacob Kuilman, zich noemende Erfprins van Oranje. Ziehier zijn grafschrift:
    https://groninganus.wordpress.com/2015/01/23/grafschrift-voor-kuilmans-zich-noemende-erfprins-van-oranje/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aks ik deze item aanklik kan ik m;n pctje ze niet vinden Harry.......

      Verwijderen
  9. Voor dit soort onderzoeken is er geld gereserveerd! Dat er een onderzoek komt is duidelijk! Wat en hoe? Daar gaan we het donderdag over hebben! Wij en meerdere partijen hebben in interpellatie aanvraag al vragen gestel die w beantwoord willen hebben

    BeantwoordenVerwijderen