Teller

maandag 19 januari 2015

19012015

Zoals velen doen, lees ik de zaterdagkrant vaak op de zondag. Nooit helemaal, maar nu kwam ik niet verder dan pagina vier gisteren. Natuurlijk hoor je wel eens wat, je weet dat er een hogere ambtenaar thuis zit, maar een artikel met deze kop in het DvhN verbaasde mij toch een beetje. Sensatiejournalistiek of zit er meer dan een kern van waarheid in het artikel? Wie het weet mag het zeggen, niet allemaal tegelijk!

9 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, tja hoezo in rustig vaarwater.......

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen, bij mij komt dan het gezegde op: ach waren alle mensen maar wijs, dan was het hier op aard een paradijs. Helaas ook koning Salomo had zijn negatieve streekjes, en daarvan wordt gezegd dat hij de wijste man op aarde was.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goedemorgen,

    .....doe jij ook aan "sensatiejournalistiek" Appie? Dit hebben we zaterdag toch ook al besproken hier in jouw etablissement.....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goedemorgen, ik heb het stuk alleen kunnen lezen op internet (en de brief van de secretaris via Ceer ook), maar volgens de foto is het stuk in de krant meer uitgediept. Dan alsnog maar even een zaterdagkrant regelen, want de foto vergroten helpt niet....

    Ik ben niet nieuwsgierig, maar mag wel graag álles weten ;-) (hoewel je dan aan de krant alleen ook weer niet genoeg hebt).

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bijzondere is: BM herkent situatie niet.

    Zou het wel leuk zijn om ambtenaar te zijn?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. John, dat ligt aan het aantal haantjes in het hok.

      Verwijderen
  6. JK, ik ben geen journalist, maar virtueel kroeghouder. Kan dus niet aan sensatiejournalistiek doen, maar ik begrijp wat je bedoelt. Ik had zaterdag de krant nog niet gelezen, wel de regiopagina's, maar dit stond op pagina 4, en moet wel een opening hebben. Dat deed ik kort na twaalven vannacht, omdat ik vroeg moest vertrekken. Met de foto in de opening laat ik zien hoe de krant het artikel bracht, voor diegene die het DvhN niet leest. Service is nog steeds het devies van de uitbaters van het Golden Peerd, dus wie het artikel wil hebben, stuurt maar een mail, dan krijg je het geheel in je mailbox.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dank voor het artikel Appie. Ben ik cynisch als mijn conclusie is dat het lijkt dat we als Menterwolde een andere gemeente van een -financieel- probleem hebben verlost, maar er zelf één hebben bijgekregen? Of is één en één geen twee in dit geval?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jan, iets wat erop lijkt, hoeft het niet te zijn, maar ik denk dat niemand er bezwaar tegen kan hebben dat het wordt onderzocht of het lijkt, waar of onwaar is.

    BeantwoordenVerwijderen