Teller

maandag 20 april 2015

20042015

De zon schijnt, dat is geen slecht begin van de dag. Benieuwd wat de dag gaat brengen, hier in het Golden Peerd en IRL.

4 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, IRL is toch een autosport.Dan gaan mijn gedachten meer naar oud Slochternaar Jur Vrieling, die voor het hoogste gaat in de paardensport.Schijnbaar speelt de leeftijd van de berijder bij deze sport geen noemenswaardige rol.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. http://www.rtlnieuws.nl/columns/column/roelof-hemmen/700-dode-bootvluchtelingen-mooi-zo

    Kan me niet verplaatsen in mensen die zulke dingen roepen...walgelijk...deze mensen vluchten met alle risico's van dien....dan zie je een foto van een kindje wat is verdronken en de afschuwelijke reacties,...zo dat scheelt weer een uitkering...pfff onbegrijpelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Anja, het is de vraag of we al deze mensen in het overvolle Europa kunnen bergen. Duitsland ziet het wel zitten, de babyboomers gaan zo langzamerhand allemaal dood en dan zit Duitsland verlegen om arbeidskrachten. Als ze dit kunnen aanvullen met deze vluchtelingen hebben ze A goedkope krachten, en B en goed voor de financiën. Helaas ze neme ook hun eigen geloof mee, en dat kan nog wel eens uitdraaien op een bordje linzensoep.
    We hebben dat in het verleden ook in Nederland gezien. Onze beste mensen gingen naar Australië en Canada, helaas toen de economie aantrok moesten er mensen rond de Zwarte Zee komen om de machine draaiend te houden. En kom me niet aan dat de Nederlanders niet willen werken, Wel is het zo dat de werker recht heeft op een goed loon. Ondanks wat de VVD ons voor wil spiegelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wim, een groot deel van die vluchtelingen zijn Christenen die als keuze hebben Moslim worden en dan vermoord, afgeslacht worden worden of per drijfding naar de EU of Afrika te vluchten. Vaak zijn het artsen, docenten maar ook techneuten die net uit de verkeerde stroming van het geloof komen. Arme sloebers hebben geen 5.000 dollar p.p. voor deze "gelukszoekers-cruise"

    De geschiedenis heeft geleerd dat b.v. de Christelijke (Geboren in Duitsland, goede opleiding, alle kansen, noem maar op) Nazi's ook "lekker humaan" om konden gaan met minderheden. Dus pot en ketel staan hier samen in het vuur......

    Wat werkers betreft: Jeen.
    Er zijn NL'ers die keihard (willen) werken en er zijn er die keihard krijsen om hun uitkering, een 6 uurs werkdag en 240 vrije dagen.
    Vluchtelingen hebben nauwelijks een net, laat staan een vangnet dus zullen altijd hard knokken om te eten en voor een dak boven hun hoofd. En geef ze eens ongelijk?
    Maar ook uit MOE komen mensen die wél 10 uur per dag willen werken om b.v. een huis af op tijd te bouwen (En niet om 16:30 uur weg moeten omdat ze nog 4 uur bijbeunen). En dat ze daarvoor goed beloond en belast moeten worden ben ik met je eens, ongeacht of ze hier vandaan komen, of uit Syrië of uit Bulgarije.
    En zoals altijd beschrijf ik geen "echte mensen" maar karikaturen. Hoop ik ;) Zoals vaker ligt de waarheid ergens midden in, langzamerhand begraven op een van de vele strijdtonelen. En dat geeft reden tot zorg,,,

    BeantwoordenVerwijderen