Teller

maandag 1 augustus 2016

01082016

Een nieuwe maand, verder niets te melden.

5 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, augustus oogstmaand. Hopelijk helpt het weer een beetje mee om de oogst binnen te halen. En kijken we over de kale velden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mogguh lui.
  Volgens mij is er veel ge-oogst want wij wind zaait zal storm oogsten. En dat hebben we de afgelopen maanden volgens mij wel ervaren.
  Of het nu klimaat-aanpassing is, al dan niet door ons toedoen, of een verzieking van het klimaat omdat we anderen niet als gelijkwaardig en aardig willen zien.

  Gisteren voor het eerst sinds jaren zomergasten uitgezeten. Zegt meer over de gast dan over het programma. Thomas Erbrink had af en toe moeite met zijn gast die opvallend vaak dingen zei die ik ook denk en soms zeg. Boeiende avond dus :)

  Mazzelsendemooj

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was inderdaad een boeiend verhaal. Een gladde gast. Thomas had er geen controle over.

   Verwijderen
 3. En net onverwacht de strijd aangegaan met de natuur. Mevrouw Pé riep dat de kat met een rat bezig was, reden voor mij om snel het Peerd te verlaten en omlaag te komen. De rat bleek een mol die de kat had neergelegd, het beestje probeerde zich in te graven. Met de geslepen schop uit het lijden verlost om vervolgens geconfronteerd te worden met een maden-processie uit de groene kliko. De combinatie schoonmaakazijn, dasty pro-ontvetter en een anti-kruipende diertjes foam kreeg ze nauwelijks kapot. Oftewel, als wij al lang zijn uitgeroeid gaat de natuur gewoon verder...

  Nòg een oprecht mazzelendemoois gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie beeldspraak JP, dat zou de man uit Nazareth je niet kunnen verbeteren.

  BeantwoordenVerwijderen