Teller

maandag 22 augustus 2016

22082016

Maandag, weer aan de slag, de vakantie is voorbij. Een nieuwe uitdaging staat voor de deur, dus doe ik die van het slot om die tegemoet te treden, en de klanten kunnen naar binnen.

4 opmerkingen:

 1. goedemorgen, Appie je maakt mij nieuwsgierig. Hoewel ik je veel geluk en wijsheid toe wens in deze nieuwe uitdaging.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou zeggen: Veel plezier met die nieuwe uitdaging!
  JP
  ... en natuurlijk mazzelmoooojjj voor allen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedenavond, kijk dit spreekt mij aan:

  50Plus wil AOW-leeftijd weer omlaag
  2 uur geleden Wouter de Winther
  DEN HAAG - Seniorenpartij 50Plus wil dat mensen straks weer met hun 65e met pensioen kunnen. Hiervoor pleit de partij van Henk Krol en Jan Nagel in het verkiezingsprogramma dat vandaag is gepresenteerd.

  50Plus wil ook een offensief om 45plussers aan een baan te helpen. Hiertoe moeten belastingvoordeeltjes worden gecreëerd. Ook moeten de extra vrije dagen voor senioren vervallen, zodat werkgevers ouderen sneller in dienst durven te nemen. Andere speerpunten zijn de herinvoering van het ziekenfonds, een eigen zorgrisico van maximaal 200 euro en het sneller installeren van toiletten in alle Sprinters. Dat zijn de spoorwegen nu pas van plan in 2021.
  Een zeer goed plan, want vroeger moest je met je 14e jaar aan het werk en tegenwoordig met al deze studenten mag je blij zijn dat je met 25 aan het werk mag....

  Ik zie dit ook wel zitten:

  Meningen verdeeld over basisinkomen voor 60+
  Vandaag, 12:05
  AMSTERDAM - Telegraaf-columniste Annemarie van Gaal heeft heel wat losgemaakt met haar column van vandaag, waarin ze pleit voor het afschaffen van de AOW. Veel instanties staan niet meteen te juichen. „Een olifant in de porseleinkast”, vindt de ouderenbond. Ook het Nibud zet vraagtekens bij het plan.

  Van Gaals voorstel is om alle regelingen – van AOW tot zorgtoeslag – voor 60-plussers af te schaffen, en in plaats daarvan iedereen een basisinkomen van €1100 tot 1200 per maand te geven. Zo hoeft er geen sollicitatietraining meer te worden gegeven aan werkloze 60-plussers in een volgens Van Gaal ’kansloze situatie’. Bovendien kunnen ouders bij hun kinderen intrekken, of andersom, zonder dat ze een mantelzorgkorting op hun AOW hoeven te vrezen.

  Van de telegraaf :-), want met meer als 650 miljoen werklozen moet een andere regeling gaan treffen toch? komt erin en geef je mening :-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps 650.000 in plaats van 650 miljoen :-). iets te snel....

   Verwijderen