Teller

woensdag 3 augustus 2016

03082016

Ik heb niets te vertellen, maar laat mij graag verrassen door de verhalen van anderen.

3 opmerkingen:

 1. Mogguh lui. Gisteren schoof Blommeke nog even aan, maar het lijkt wel komkommerkroegtijd. Wens ieder een fijne, zinnige én zonnige dag!
  JP

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemiddag, hmmm verhalen van anderen.
  Ben bezig geweest met graf van m'n vrouwtje haar grootouders, want deze was zo'n 10 cm. horizontaal verzakt...in eerste instantie zouden de kleinkinderen iemand gaan oproepen om dit te gaan herstellen, maar gezien wat dit gaat kosten waar ik van schrok heb mij als vrijwilliger aangeboden voor de reparatie excl. het materiaal.
  En hier waren zij heel blij mee 6 zakjes beton jawel zoals gewoonlijk bij de Gamma hé voor kleine € 20,00 is ie waar klaar.
  Morgen klei er weer onder douwen een likje verf in de letters en hij is weer zo goed als nieuw.

  Maar vandaag een verjaardag vieren :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. inderdaad verhalen vertellen, in de HS staat ook weer zo'n mooi verhaal over Westerwolde. En iedere keer vraag ik me af hoeveel dorpen in het Reiderland door de Marcellusvloed verloren zijn gegaan. Dit verhaal gaat ondermeer ook over de heren van het dorp. Mensen die hun naam te danken hebben aan de wreedheden die ze begaan hebben. Iedere streek heeft wel zo'n macht wellustige heerser gehad. Deze schavuiten dachten dat ze bij de bovenste laag behoorden, maar het was het uitschot van de maatschappij.

  BeantwoordenVerwijderen