Teller

maandag 15 augustus 2016

15082016

Laat op bed, dus een vroege opening. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Wat kan? Lekker lang blijven liggen, totdat de zon er goed bij is. Of dat lukt? Later vandaag meer. :)

5 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, helaas Appie de zon schijnt achter een grijze wolkendek. Hopelijk haalt hij de schade van een moeizame start later op de dag weer in.En dan het olympische spelen.Het lokkende goud is voor velen te ver weg, ook voor Jur Vrieling. Zijn paard weigerde 2 keer om te springen, ja het zijn net mensen, als ze hun dag niet hebben kun je er niets mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mogguh lui! Tja, op bed blijven liggen lukt mij eigenlijk alleen op zondag. De rest van de week (Dagen met fysiek ongemak daargelaten) ben ik meestal zo rond acht uur wel te vinden achter de Mac. Met koffie natuurlijk.
  En zo af en toe zit dan in de auto richting opdrachtgevers of hoopgevende projecten.
  Al met al heeft de nieuwe blauwe Volvo in een maand of twee een kleine 8.000 kilometer gereden..
  Ik zou zeggen: Kop derveur, kont dertegen en mazzelmoojj!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Later vandaag meer zei ik. Al weer een hele tijd in de benen, maar met de zon wil het nog niet lukken. Voor mijn gevoel waren de zomers in mijn kindertijd veel beter, en ook veel langer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik denk dan aan de zomer van 1959 en 1971.
   De ene aan de ondergrondse veenbranden en de ander aan de nieuwe wijk tussen Appingedam en Delfzijl.

   Verwijderen
 4. Goedemiddag, ik weet mij wel te herinneren van de zomers 1976 en 2003, want dit waren één van de droogste en warmste zomers sinds 1901....

  Na te lezen:

  1976_2003

  In 2003 weet ik mij te herinneren van m'n Suzuki Samurai waar ik het dakje van verwijderen kon met een stuk of 10 kinderen erin de surfplanken boven op geknoopt en de aanhangertje er achter met de motorbootje en volgens mij had van Mei t/m eind Augustus 3 á 4 keer erop gemaakt en dat was een feest,want iedereen die wij tegen kwamen kijk wat is dit leuk voor de kid's iedereen lacht, iedereen heeft lol en tot laatst iedereen heeft enorm veel plezier.

  Als ik het weet over kon doen deed ik exact hetzelfde :-).

  BeantwoordenVerwijderen