Teller

woensdag 2 november 2016

02112016

Soms verlang je als virtueel kroeghouder naar de roerige tijden in Menterwolde van weleer. Een volle kroeg en veel kijkers voor de ramen, maar begrijp mij goed, hoop niet dat wij dat nog weer gaan meemaken. Zal ook niet gebeuren voor de herindeling, bij de zittende raadsleden is het vuur er wel uit. Nog een poosje op de winkel passen, en dan zijn we Midden-Groningers.

6 opmerkingen:

 1. Mogguh lui!
  Ja, het kroegleven wordt saaier. Ook omdat er steeds meer pop-up kroegen, illegale statafels en jeugdhonken komen, waar het meestal ook vrij drinken is is, gelijk het Golden voorbeeld.
  Het leuke is dan wel weer dat een aantal van die geleghenhden een spin-off hebben in een echte kroeg of andere ruimte.
  Krijg je een balletje rond :)
  Mazzelmooijs allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen mooi verwoord Appie: bij de zittende raadsleden is het vuur er wel uit. Daar sluit ik mij helemaal bij aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mwa, mag ik het oneens zijn met dat het vuur eruit is?? Er wordt erg hard gewerkt door de coalitiepartijen! Niet zichtbaar maar als jullie weten wat we allemaal doen?? We hebben een erg druk programma..herindeling werkgroepen, klankbordgroepen enz. onze agenda's zijn overvol! En volgende week hebben we de begrotingsvergadering..drukke dag! Ik heb eerst zaterdag de Spooktocht van Muntendam.We hopen op mooi weer...we hebben 430 lopers, 86 spoken en de Heemtuin is een prachtige locatie om dit te kunnen organiseren! Ik wens jullie allen een hele fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is allemaal prachtig Anja, ik geloof niet dat je in onze nieuwe gemeente een bruidsschat mee moet nemen. Laten we dan als nu nog gemeente Menterwolde de knelpunten die er al lang liggen te wachten en waar ook toezeggingen zijn gedaan voltooien. Ik denk dan aan de weg langs het Winschoterdiep en rondom het gemeentehuis, maar er zullen vast wel meer knelpunten zijn. De bewoners van deze weg (Winschoterdiep)hebben meermalen aangeven dat in slechte staat verkeerd. Hoe gaat het worden als het glad is? Staat er dan een duikersploeg klaar om de mensen uit het water te vissen?

   Verwijderen
  2. @Wim. Klopt dat die weg erg slecht is. Vooraan staat ook nog eens een blauwe bus geparkeerd die het zware verkeer dat er langs moet, dwingt om over de slappe kant te rijden. Gevolg wegzakken van de weg waar dat niet nodig zou zijn.

   Verwijderen
 4. Op winkel passen?

  http://www.dvhn.nl/groningen/Menterwolde-dient-bezwaar-tegen-windpark-in-21749041.html

  BeantwoordenVerwijderen