Teller

zondag 20 november 2016

20112016

De verkiezingsuitslag van de gemeente Oosterbroek, de dorpen Noord- en Zuidbroek, van mei 1974 uit het NvhN. Zie wel een foutje.

5 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, als ik het lijstje van de gekozen lees,zijn de vele bekende namen. Ieder met hun eigen verhaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. PvdA zijn er 5 verkozen, maar er staan vier namen. CPN deed niet mee volgens de lijst, toch iemand verkozen. Snelle afscheiding of...? Wie weet het, ik niet. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemiddag, Appie ik weet het ook niet..., wel dat ik weet een behoorlijke drukke week achter de rug heb gehad en het paste allemaal achter of naast elkaar Wsw adviesraad een uurtje er tussen de reanimatie voor m'n diploma verlenging, mijn locatie opgeven voor reanimatie van 6 minuten en vanmorgen om 10.45.u, stond ik de gereformeerde kerk in Visvliet om de dienst te gaan volgen van m'n zwager van het einde en begin van het kerkelijk jaar.

  Daar moesten wij helaas aanwezig zijn omdat m'n zwager 20 januari plotseling is overleden.  Ik weet als geen ander hoe het voelt om iemand te gaan verliezen of iemand nu 2 of iemand 59 jaar is geworden, het verlies blijft echt gewoon het zelfde.

  Je probeert het een plaatsje in je hart te geven, maar iemand waar je aan gehecht bent gaat dit never nooit meer uit je gedachten....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohja ik was vergeten te zeggen dat m'n laivertje na 14 jaar te hebben gereden in een Hyundai Excel een andere auto heeft gekregen.

  Peugeot_206cc

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooie auto Cheer, succes er mee en veel veilige kilometers toegewenst.

   Verwijderen