Teller

donderdag 17 november 2016

17112016

Ik las in het DvhN dat Maarten van Luit (26) uit Meeden Nederlands beste freestylevoetballer is. Dit weekend doet hij in het Deense Kopenhagen mee aan het Europees kampioenschap freestylevoetbal. Van Luit is een van de favorieten. Vorig jaar, op de Dam in Amsterdam, werd hij tweede achter de Noor Tobias Brandal Busaet.
Zijn droom is dat de mensen hem kennen als de freestylevoetballer met de meest bijzondere trucs van de wereld. Hij probeert er zijn werk van te maken. Hij is er zeven dagen in de week mee bezig. Hij geeft workshops en demonstraties. Daar krijgt hij geld voor en woont nog thuis bij mijn moeder.
In 2011 maakte hij zijn debuut op de nationale televisie en deed mee aan Holland’s Got Talent. Hij kwam tot de halve finales. Daarna kwamen de boekingen binnen. Van Luit is ook regelmatig te zien in het kinderprogramma Zappsport (Avro/Tros).

2 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, het doek is gevallen voor sporthal Ruitershorn. Ik kom redelijk veel mensen tegen die met jaloerse blikken kijken naar het werk van onze voormalige burgemeester Eduard van Zuijlen in Franeker. Helaas, gedane zaken nemen geen keer. Of Eduard het tij kon keren in Menterwolde is maar de vraag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sterker nog Eduard is mede de oorzaak van alle elllende nu. Hij is als portefeuille houder jarenlang verantwoordelijk geweest voor wanbeleid op financiën .

    BeantwoordenVerwijderen